Hormonlu domates Cem Keçe’ye verildi

Güncelleme Tarihi:

Hormonlu domates Cem Keçe’ye verildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 00:00

‘Eşcinsellik Kader Değildir’ kitabıyla eşcinsellerin tepkisini çeken Cinsel Sağlık Enstitüsü Başkanı Dr. Cem Keçe, eşcinsel ve lezbiyenler tarafından ‘homofobik’ ilan edilerek, ‘hormonlu domates ödülü’ne layık görüldü.

Hakarete varmayan her türlü eleştiriye açık olduklarını söyleyen Keçe, “Şayet kişi eleştirilere açık olma konusunda kendini sınırlıyor, zorlanıyor ve bir açıklık kazanamıyorsa, sonuçta karşındakileri küçük görebilir, herkese tepeden bakabilir ve kendisi gibi düşünmeyen herkesi ‘homofobik’ ilan edebilir” dedi.

“Eşcinsellik konusunda insiyatif aldık, belirli bir tavır göstermeyi görev addettik” diyen Keçe, şunları söyledi:

“Eşcinselliğin tartışılmasından veya bazı şeylerin araştırılmasından rahatsız oluyorlar, işlerine gelmeyen her açıklamayı bir saldırı olarak algılıyorlar. Bu nedenle arzuladıkları halde, hedefe varmaları da mümkün olmuyor. Ancak her zaman değişmeyen tek şeyin değişim olduğuna inanıyoruz. “

CEHALET İNSANI ÇİRKİNLEŞTİRİR

Cem Keçe, “Mevlana bir şiirinde diyor ki: ‘Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye?’ Bu nedenle biz CİSED ailesi olarak eserlerimizle ve verdiğimiz eğitimlerimizle konuşuyoruz, ekmeğini yediğimiz değerli Türk halkına hizmet ediyoruz, onları doğru bilgilendirip, dertlerine derman olmaya çalışıyoruz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!