Hopf sezonu kapadı

Güncelleme Tarihi:

Hopf sezonu kapadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 16:21

Müsabakanın bitmesine az bir süre kala aldığı darbe sonrasında ayağı burkulan İsveçli kaleci, Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarında arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Haberin Devamı

Sezonun sonu yaklaşırken, hedefsiz kalmanın sıkıntısını çeken ve son 3 maçını da yitiren Gençlerbirliği’nde bir üzücü haber de kaleci Per Johannes Hopf’tan geldi. Fenerbahçe ile oynanan ve 2-1 kaybedilen 32. haftanın kapanış maçının son dakikalarında kafasına darbe aldığı pozisyonda yere düşerken ayağı burkulan İsveçli kalecinin, sezonu kapadığı bildirildi.
MR sonucunda ayak bileği bağlarında gerilme, eklem içine kanama, yaygın ödem ve kapsül hasarı saptanan İsveçli file bekçisinin, 3 ila 4 hafta sahalardan uzak kalacağı bilgisi verildi. Sezon başından bu yana tüm maçlarda kaleyi koruyan Hopf, bu sakatlık nedeni ile hafta sonundaki Bursaspor ve ligin son haftasındaki Kasımpaşa maçlarında arkadaşlarını yalnız bırakacak.
2015 yılı yazında Gençlerbirliği’ne gelen ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Hopf, 2018 Mayıs ayında sona erecek sözleşmesi öncesinde, kulüp yönetimi ile yaptığı görüşmede, kontratın uzatılması konusunda uzlaşı sağlamıştı.
Gençlerbirliği, Ligin 33. haftasında 28 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da, kümede kalma mücadelesi veren Bursaspor’a konuk olacak.

SERDAR GÜRLER TAKIMA DÖNDÜ

Gençlerbirliği’nde, 2 hafta önce oynanan Medipol Başakşehir maçı öncesindeki idmanda sakatlanan Serdar Gürler’den müjdeli bir haber geldi. Tedavisi tamamlanan Serdar Gürler, dün yapılan çalışmada yer aldı. Antrenman maçında grev alan tecrübeli oyuncunun, Bursaspor maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
Fenerbahçe müsabakasının ilk yarısında sarı kart gören ve sezondaki 4. sarı kartını alıp cezalı duruma düşen Khalili, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!