Hooijdonk sevinci

Güncelleme Tarihi:

Hooijdonk sevinci
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, Hollandalı golcünün işini bitirdi

Başkan Serdar Bilgili, yıldız futbolcunun bonservisi için Vitesse Kulübü'ne 7 milyon dolar ödeyeceklerini, imzanın Euro 2000'den sonra atılacağını söyledi. Bilgili, Slovak Dubowski ve Varga'nın yanı sıra Rus futbolcular Koftun ve Titow'la da anlaştıklarını belirtti.

İmzaya kaldı Yurt içinde birbiri ardına patlattığı transfer bombalarından sonra Avrupa'ya yönelen Beşiktaş'ta Van Hooijdonk sevinci yaşanıyor. Başkan Serdar Bilgili ve yönetici İbrahim Altınsay, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Hollandalı golcünün kulübü Vitesse ile de anlaşmaya vardı. Bilgili, bonservisi için 7 milyon dolar ödeyecekleri Hooijdonk'u Euro 2000'den sonra İstanbul'a getirerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Dubowski ve Varga Hooijdonk'un transferini çözüme kavuşturduktan sonra Almanya'nın Köln kentine geçen Bilgili ve Altınsay, burada Slovak futbolcular Dubowski ve Varga'nın menajerleri ile buluşup, el sıkıştı. Bilgili, teknik direktör Scala'nın önerdiği bu futbolcular için istenen bonservis ücretinde indirim yapılması halinde transferlerin gerçekleşebileceğini söyledi.

Şov yapacağız Dubowski ve Varga'nın yanı sıra Rus futbolcular Koftun ve Titow'la da görüşüp, anlaşmaya vardıklarını belirten Bilgili, ‘‘Yönetici arkadaşım İbrahim Altınsay, Dubowski'nin bonservisini almak için İspanya'ya gidip, Oviedo kulübü ile masaya oturacak. Koftun ve Titow'un kulüpleri Spartak Moskova ile de temas halindeyiz. Pazartesi günü getireceğimiz yabancı oyunculara imza attırıp, şov yapacağız’’ dedi.

Kartal, İsviçre'de Hilton'da konaklayacak

ÖNÜMÜZDEKİ sezona İsviçre'de kamp yaparak hazırlanacak olan Beşiktaş, devlet adamlarının, işadamlarının konakladığı Hilton Oteli'nde kalacak. Teknik direktör Scala'nın menajeri Kevin Hughes, 21 Haziran'da başlayacak ve 23 gün sürecek İsviçre kampında, siyah beyazlı takımın 5 hazırlık maçı oynayacağını açıkladı. Futbolcu başına günlük kamp masrafının 250 dolar olduğu Hilton Oteli'nin aşçıları, Scala'nın vereceği özel kamp yemeklerini pişirecekler. Siyah beyazlılar, otelin kondisyon salonundan da yararalanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!