Hollywood'un en kötü ciltli çifti seçildiler

Güncelleme Tarihi:

Hollywoodun en kötü ciltli çifti seçildiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2006 00:00

Hollywood dünyasının birbirlerine en çok yakıştırılan sevgilileri olmalarının yanı sıra, kısa bir süre önce de "En seksi ünlüler" sıralamasında en üst sıraya yerleştirilen Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, bu kez bir kusurlarıyla liste başı oldu. Büyük aşk yaşayan ve şu sıralar heyecanla ilk bebeklerinin doğumunu bekleyen Jolie ve Pitt, Hollywood'un "En kötü ciltli ünlüler" sıralamasında birinci sıraya yerleşti.

Film ve fotoğraflarda pırıl pırıl ciltleriyle objektiflere gülümseyen ünlülerin kusurlarını gözler önüne sermesiyle adını duyuran dermatoloji uzmanı Dr. Vail Reese, her yıl geleneksel olarak hazırladığı "En kötü ciltli yıldızlar" listesini kendi internet sitesi Skinema'da açıkladı.

Reese'in listesinde yüzlerindeki akne, yara izi ve benleri kamera ve makyaj hileleriyle gizlediklerini öne sürdüğü Jolie ve Pitt çiftini, Altın Küre ödüllü Joaquin Phoenix izledi. Daha önce "en seksi" ve "en öpülesi" kadın seçilen Jolie'nin bedeninin değişik bölgelerindeki dövmelerin de sıralamada olumsuz etki yaptığı belirtildi. En kötü cilde sahip ünlüler sıralamasında Philip Seymour Hoffman, Reese Witherspoon, Katie Holmes ve Tom Cruise gibi ünlüler de yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!