Hollandalı medya mensupları Bodrum'da

Güncelleme Tarihi:

Hollandalı medya mensupları Bodrumda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 10:17

Hollandalı medya mensupları Bodrum'da

Haberin Devamı

BODRUM'u tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle tanıtmak amacıyla çalışan Bodrum Tanıtma Vakfı, Hollanda'dan gelen basın mensuplarını ağırladı.

Bodrum Tanıtma Vakfı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde Bodrum'u tanıtmak amacıyla düzenlenen çalışma kapsamında Hollanda'dan davet edilen basın mensupları, Bodrum'a geldi. Konuklar, ilk gün Antik Tiyatro, Bodrum Kalesi ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni gezdi. Daha sonra Bodrum Belediyesi Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katılan gruba Bodrum'un görüntülerinin de yer aldığı sunum yapıldı. Sunumda misafirlere ayrıca Bodrum Cup Uluslararası Yat Yarışlarının görüntüleri izletildi. Akademia Vakfı tarafından yürütülen Mausoleum Müzesi Restitüsyon Projesi'nin de toplantıda tanıtımı yapıldı. Bodrum Deniz Müzesi'ni gezen konuklar, Bodrum'da ev pansiyonculuğu ve butik otellerle ilgili bilgiler aldı. Bodrum Ticaret Odası tarafından yürütülen Leleg yolu ile ilgili de bilgi alışverişinde bulunan konuklar, mavi yolculuğa çıkarak Bodrum'un eşsiz koylarını görme şansı bulacak.

21-25 Haziran tarihlerinde sürdürülen gezi, Bodrum Tanıtma Vakfı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde; TAV Havalimanları Holding, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Otelciler Derneği (BODER), Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bodrum Denizciler Derneği'nin destekleriyle organize ediliyor.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!