Hollanda zirvede

Güncelleme Tarihi:

Hollanda zirvede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 10:32

2010 Dünya Kupası, 11 Haziran'da başlayacak ve tam bir ay sonra yapılacak final maçıyla sahibini bulacak.

Haberin Devamı

Kupa mücadelesine katılan ülkeler, 4'er takımlı 8 grupta ilk ikiye girmek için mücadele edecek.

E Grubu'nda yer alan favori ülkeler, sürpriz adayları ve analizi şöyle;

Hollanda - Danimarka - Japonya - Kamerun
-----------------------------------------
Hollanda, bu turnuvaya favorilerden biri olarak katılıyor. Daha önceki dünya kupalarında da teknik özellikleriyle dikkati çeken Hollanda, bu organizasyonda da farklı bir görüntü çizmeyecek. Hollanda, Rafael van der Vaart, Wesley Snejder, Arjen Robben ve Robin van Persie gibi yıldız oyunculara sahip. Portakallar'ın en büyük rakibi yine kendisi olacak gibi.

Gruptan birinci sırada çıkacak takım olarak Hollanda görülüyor ve asıl çekişmenin, ikincilik için yapılacağı tahmininde bulunuluyor.

Grubun diğer 3 takımı arasında en çok Danimarka'ya ve ardından Kamerun'a şans tanınıyor.

Danimarka, son derece zorlu olan eleme grubunda yaptığı 10 maçtan sadece birinde yenildi ve Portekiz'in önünde grubu birinci bitirerek başarılı bir grafik çizdi. Son derece organize bir ekip.
Teknik açıdan noksanlıkları bulunan Danimarka milli takımının grubunda alacağı sonuçlar muamma.

Grubun bir diğer güçlü ekibi Kamerun milli takımı, yetenekli ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Golcü oyunca Samuel Eto'o'nun yetenekleri dünya genelinde biliniyor. Alex Song, sağlam ve güvenilir oyunuyla Kamerun milli takımının orta sahadaki en büyük silahlarından biri.

Japonya, Dünya Kupası Asya elemelerinde grubunda, Avustralya'nın ardından ikinci oldu. Hollanda, Danimarka ve Kamerun ile karşılaştırıldığında, bu grubun en zayıf takımı olarak göze çarpıyor.
İzlenmesi tavsiye edilen futbolcular: Arjen Robben (Hollanda), Dirk Kuyt (Hollanda), Nicklas Bendtner (Danimarka), Jon Dahl Tomasson (Danimarka), Shunsuke Nakamura (Japonya), Keisuke Honda (Japonya), Samuel Eto'o (Kamerun), Jean Makoun (Kamerun), Alexandre Song (Kamerun)

Grup tahmini:

1- Hollanda
2- Danimarka

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!