Hoffenheim’dan 4-4’lük geri dönüş

Güncelleme Tarihi:

Hoffenheim’dan 4-4’lük geri dönüş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 12:54

Bundesliga’da Mainz’a konuk olan Hoffenheim 4-1 geriye düştüğü maçta sahadan 4-4’lük beraberlikle ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı

BUNDESLİGA'nın ikinci hafta kapanış maçı Mainz ile Hoffenheim arasında oynandı. Maçta tam sekiz gol çıktı. Yunus Mallı ile Levin Öztunalı'nın formasını giydiği Mainz, farklı skoru yakalamasına rağmen galip gelmemenin üzüntüsünü yaşadı.

İlk 27 dakikada 3-0 öne geçen Mainz, 40. dakikada Hoffenheim'ın golüne engel olamadı: 3-1. Golden üç dakika sonra sahneye çıkan Levin Öztunalı Mainz'ı üç farklı öne geçirdi: 4-1. Devre de 4-1 Mainz'ın üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü Hoffenheim aldı. 58. dakikada gole giden rakibini düşüren Bussmann kırmızı kart görünce Mainz sahada 10 kişi kaldı.

Bu dakikada sonra direnci azalan Mainz, peş peşe goller yedi. 71 ve 73. dakikalarda Uth ve 84. dakikada Szalai, attıkları gollerle skoru eşitlediler:4-4. Maçın son bölümlerinde de üstünlüğünü sürdüren Hoffenheim, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Haberin Devamı

Mainz Teknik Direktörü Martin Schmidt “Maçın ilk 60 dakikasında çok iyi oynadık. Kalbimiz ve duygumuzla oyladık. Maçın tamamına bakınca garip bir karşılaşma oldu” derken Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann ise “Maçın ilk yarısından hiç memnun kalmadım. Mainz zekice oynadı. Devre arasında soyunma odasında çok duygusal bir ortam oluştu. Sonlara doğru kazanabileceğimiz bir maç oldu diyebilirim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!