Hoca iyi, takım iyi,hava iyi

Güncelleme Tarihi:

Hoca iyi, takım iyi,hava iyi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2017 23:54

Sarı lacivertlilerin file bekçisi Volkan, “Hocamız, takım tarafından seviliyor. Arkadaşlık ortamımız çok iyi. Yakaladığımız hava da muazzam. Bizim için başarı kaçınılmaz” diye konuştu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de Süper Lig’in ilk yarısında en çok göze batan isimlerden bir tanesi Volkan Demirel’di. Tecrübeli file bekçisi özellikle devrenin sonlarına doğru gösterdiği mükemmel performansla göz kamaştırırken, takımın lideri olarak önemli işlere imza attı.

Denizlispor maçı sonrası karma alanda yakaladığımız Volkan Demirel’e takımın şampiyonluk şansını ve ligdeki diğer takımların durumunu sorduk. Başarılı eldiven samimi açıklamalarda bulundu.

“SERİ GALİBİYETLER HAVAYA SOKAR”

 ŞAMPİYONLUK konuşmanın henüz erken olduğunu söyleyen Demirel, “Şampiyonluk konuşmak için henüz erken. Takımın havası her zaman çok iyi. Ama şampiyonluk havası farklı. O havaya girmek için 5-6 haftanın geçmesi gerek” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Adanaspor ve Başakşehir maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirtip, “Önce Adanaspor ile oynayacağız. O maçı alırsak ardından Başakşehirspor maçı var. O karşılaşma ligin kaderi açısından kritik. Başakşehirspor’u yendiğimiz an hem şampiyonluk havasına gireriz hem de Başakşehir düşüşe geçebilir. Bu maç o açıdan kritik olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

 “FARKLI BİR NOKTAYA İLERLERİZ”

SON haftalarda alınan iyi sonuçların takıma çok pozitif yansıdığını belirten Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, teknik direktör Dick Advocaat’a da övgüler yağdırdı. Hollandı teknik adamın takım tarafından çok sevildiğini söyleyen Volkan, “Takımda arkadaşlık çok çok iyi... Takım çok iyi, hoca çok iyi, hava çok iyi... Kritik maçları kazandığımız anda farklı bir noktaya doğru gideriz” diyerek sözlerine son verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!