Hizmet-İş Sendikasından Başkan Eroğlu'na plaket

Güncelleme Tarihi:

Hizmet-İş Sendikasından Başkan Eroğluna plaket
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 13:41

Haberin Devamı

TOKAT (AA) - Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası'nın Tokat İl Başkanı Resul Demir, verdiği destek dolayı Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na plaket verdi.

Demir ve yönetim kurulu üyeleri Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eroğlu, belediyeciliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirterek, işçi ve memuruyla Tokatlı hemşehrilerinin iyi bir şehirde yaşaması ve değişen bir Tokat'ın oluşması için gayret içerisinde olduklarını söyledi.

Tokat'ı hedefledikleri noktalara getireceklerini ifade eden Eroğlu, "Bizim çıtamız yüksek. Tokat'ı 2023'e hazırlarken bir tarafta nüfusunu, bir tarafta istihdamını, ekonomisini, şehirleşmesini oluşturmak, tüm bunları yaparken de adil, eşit, şeffaf belediyeciliği ve gelen insanların memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak düsturuyla yol alıyoruz, bunlar bizim temel vazifemiz" dedi.

Haberin Devamı

Şubat ayı itibarıyla çalışanlarının ikramiye borçlarını bitirdiklerini dile getiren Eroğlu, çalışanların 2 yıldır 21 ikramiye alacaklarını ödeyerek borçsuz bir belediye olduklarını kaydetti.

Demir ise Türkiye'de birçok belediye işçi maaşlarını ödeyemezken Tokat'ta ikramiyelerin tamamının ödendiğini dile getirerek, "Başkanımıza bu konuda teşekkür ediyorum. Birçok ilçede faaliyetlerimiz devam ediyor. Birçok ilçede de ikramiyeler büyük sorun, ödenemiyor. Başkanımızın bu konuda emeğin ve alın terinin yanında olması bizi mutlu ediyor. Kendisine tüm çalışanlarımız, işçi kardeşlerimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Demir, Eroğlu'na plaket takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!