Hizmet-İş Sendikası engellilerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Hizmet-İş Sendikası engellilerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 14:39

Hizmet-İş Sendikası engellilerle bir araya geldi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle sendikalarına bağlı işyerlerinde çalışan engelli üye ve aileleriyle bir araya geldi.           

Kahvaltı eşliğinde başlayan programa Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube yönetimi, işyerinde çalışan engelli üye ve aileleriyle işyeri sendika temsilcileri katıldı. Programda konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Engelli Komite Başkanı Ahmet Değirmen engelli bireyler olarak toplumun katkılarını beklemeden sosyal yaşam içinde sorumluluk alınması gerektiğini belirterek, “Biz engellilere düşen toplumun katkılarını beklemeden kendimize sosyal yaşam içerisinde sorumluluk sahibi bireyler olmaktır. Birey olarak da üstesinden gelemediğimiz durumlarda ise sosyal oluşumlarda yer almak ve grup bilinciyle sorumluluk üstlenmememizdir” dedi.

 Hak-İş Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik ise, “ Bugün bizler "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" teması ile bir arada bulunuyoruz. Ülkemizde çalışma hayatında ihmal edilen en önemli konulardan birisi engellilerin çalışma hayatına katılımları ve istihdamlarıyla ilgili sorunlar var. Bu sorunların çözümü de birliğimizden, beraberliğimizden ve örgütlü olmamızdan geçmektedir. Birlik içerisinde hareket edersek önümüzdeki engelleri kaldırabiliriz” dedi.

FOTOLU

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!