Hızlı geceler Mithat’ı eritti

Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum Türkbükü sahillerinde iki genç kızla objektiflerimize takılmıştı.

O günlerde sportmen vücudu ve uzun saçlarıyla formunun zirvesindeydi. Aradan 8 ay geçti, Mithat Can bu kez yeni sevgilisi Tuğçe Kazaz’la çalıştığı Crystal Club çıkışında görüntülendi. Ancak geçen 8 ay belli ki ona hiç de yaramamıştı. Nişantaşı’ndaki Evo Bar ile Ortaköy’deki underground mekan Crystal Club’ta DJ’lik yapan ve geceleri hayli hareketli geçen Mithat Can, kilo kaybetmesi bir yana kirli sakalıyla yıpranmış görünüyordu.

Porselen dişler

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy ile ayaküstü sohbet etti. Eşi Caroline Koç’un da bulunduğu bu sohbet esnasında kahkahalar peşi sıra geldi. Bu kahkahalar, Mustafa Koç’un inci gibi dişlerini de ortaya çıkardı! Tüm dişlerini porselen yaptırmış olan Koç, bunun rahatlığıyla içinden geldiği gibi gülüyordu.

Bugün yarışıyor

F1 pilotu Mark Webber, Beck’s F1 Üniversite Turu’nun Sabancı Üniversitesi’ndeki açılış partisi kapsamında bugün Beck’s F1 simülatöründe üniversite öğrencileri ile yarışacak. Sabancı Üniversitesi’ndeki bu partiyle başlayacak olan ve Alman bira markası Beck’s’in düzenlediği, Türkiye çapındaki 15 üniversiteyi kapsayacak Beck’s F1 Üniversite Turu, Mayıs sonuna kadar devam edecek.

Laila’da Mumcu alarmı!

Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, eşi Işın Mumcu’yla birlikte geçtiğimiz gece Ankara Laila’daydı. Mumcu, içeride bulunduğu yaklaşık dört saat boyunca neredeyse sıkıyönetim ilan ettirdi! Normal şartlarda içeriye fotoğraf makinesi veya kamerayla rahatça girebilen gazetecileri mekana aldırmayan Erkan Mumcu’nun, Laila yetkililerinden istekleri bununla da sınırlı değildi. Kamerasız ve fotoğraf makinesiz içeri giren gazetecilerin, Mumcu ve beraberindekilerin yemek yedikleri Lounge katına çıkmalarına da izin verilmedi. Gece 02.00’de eve gitmek üzere masadan kalkan Mumcu çifti, gazetecilerin kapıda beklediğini öğrenince Mercedes marka otomobillerini mekanın arka kapısına çağırdı. Ancak durumun fark edilmesi üzerine, bir süre daha dışarı çıkmayan ve içeride mekan yetkililerinden haber bekleyen Erkan ve Işın Mumcu, araçlarının yeniden ön kapıya getirilmesini istedi. Bu geceyi, Ankara büromuzdan Bilge Tekin’in baştan sona izlediğini de not düşeyim.

Yeni sezon kıyafetleri

Cemiyet hayatının iki önemli ismi Monique Benardete ile Feryal Gülman... Aynı zamanda bir giydiklerini bir daha giymemeleriyle tanınıyorlar. Feryal Gülman’ın her yeni sezon öncesi Avrupa’dan gardırobunu yenilediğini biliyorum. Keza Monique Benardete de öyle... Geçtiğimiz gün bir davette birlikte poz verdiler objektiflere. Bahar sezonu için aldıkları ünlü modaevlerine ait elbise ve aksesuvarları her zamanki gibi dikkatlerden kaçmıyordu.

Ben çekmedim seslendirdim

Sinan Çetin, çekmediği bir reklam filminde sürekli adının yönetmen olarak geçmesinden dolayı dertli. Sosyetik güzel Yasemin Kozanoğlu’nun rol aldığı bir ayakkabı firması reklamında seslendirme yapan Çetin, sırf bu yüzden reklamı yönettiğinin de sanılmasından bunalmış. Reklam filmiyle ilgili eleştirilerin sürekli kendisine gelmesi karşısında şaşkına dönen yönetmen, ‘O firmanın sahibi arkadaşım olduğu için seslendirmesini yaptım, ama yönetmedim’ diyerek derdini anlatmaya çalışıyormuş.

Bodrum’da buluştular

Geçtiğimiz hafta, uzun zamandır Bodrum’da yaşayan Ali Şen’in 57. doğum günü vardı. Adnan ve Metin Şen kardeşler, eşleri Begüm ve Aslı Şen’i de alıp Bodrum’a gitti kutlama için... Tüm Şen Ailesi’ni bir araya getiren doğum günü partisi, Ali Şen’i çok mutlu etti. Oğulları işlerinin başına erken dönseler de gelinleri ve torunları üç gün daha orada kaldı. Aileyi havaalanından İstanbul’a uğurlarken, geçirdiği güzel günlerin mutluluğu Şen’in yüzüne yansıyordu.

Mucizeye inanıyorlar

Semiramis Pekkan ile Gülsen Işık geçtiğimiz hafta Maçka’daki Shu Bar’daydılar. Şarkıcı Neco’nun eşi Oya Özyılmazel’in genç kalmanın sırlarını ele aldığı ‘Ben Güzelim ya Sen’ adlı kitabının tanıtımına katılan iki arkadaş, estetik mucizesine kalpten inandıklarını belirttiler. Oya Özyılmazel’in estetiğin faydalarını anlattığı ve kendisinin de birkaç kez estetik operasyon geçirdiğini belirttiği organizasyonda aralarında ‘Estetikten güzellik doğar’ diye fısıldaşan iki güzel hanımın keyfine diyecek yoktu.

En güzel diş hekimi

Batista Collection, imaj çekimlerini Macaristan’ın Budapeşte kentinden getirttiği manken İldiko Yordaki ile gerçekleştirdi. Ülkesinde başarılı bir diş hekimi olan İldiko, verdiği pozlarla bu alanda da ne kadar profesyonel olduğunu kanıtladı. Batista Collection’un altın serisi modellerinin, düğün alışverişinizi daha da kolaylaştıracağını da ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları