Hızımızı kesemezler

Güncelleme Tarihi:

Hızımızı kesemezler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray Başkanı Faruk Süren, sarı kırmızılı kulüp hakkında çıkartılan asılsız haberlerin ger çeği yansıtmadığını belirterek, ‘‘Hagi'den çok memnunuz onu bırakmaya niyetimiz yok’’ dedi.

GALATASARAY Başkanı Faruk Süren, sarı kırmızılı kulüp hakkında çıkan asılsız haberlere büyük tepki gösterdi. ‘‘Bu tür asılsız haberler Galatasaray'ın hızını kesmek için maksatlı çıkartılıyor. Ancak bunda başarılı olamazlar’’ diyen Süren, Terim'e 10 milyon dolar karşılığında 10 yıllık mukavele önerdikleri yolundaki haberin de gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Böyle bir girişimin yapılmadığını ve yapılmasının da mümkün olmadığını belirten Süren ‘‘Önümüzde kongre var. Bu durumda böyle uzun vadeli bir sözleşme öneremeyiz. Bu gelecek yönetimi ipotek altına almak olur. Belki o yönetim Terim'le çalışmak istemeyebilir. Aynı şekilde Terim de yeni yönetimle çalışma düşüncesinde olmayabilir’’ dedi.

PARALAR DAĞITILDI

Asbaşkan Mehmet Cansun'un uçakta Terim ile ‘‘Hagi'yi artık istemiyorum’’ şeklindeki haberin de bir senaryo ürünü olduğunu belirten Süren, ‘‘Cansun ile Terim arasında böyle bir konuşma kesinlikle geçmemiştir. Sayın Cansun bunun gerçek olmadığını yayınlayan gazeteye ve olaya muhattap olan Hagi'ye de noterden çektiği bir faksla bildirdi. Terim de biz de Hagi'den son derece memnunuz ve onu bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Bunların amacı Galatasaray'ın dönen tekerleğine çomak sokmaktan başka bir şey değildir.’’ diye konuştu.

Başkan Süren, ayrıca Galatasaraylı futbolcuların alacağı olan paraların da dün dağıtıldığını ve kulüpte herhangi bir sorun olmadığını da sözlerine ekledi.

Sergen'de işlem tamam

G.Saray'ın Futbol Federasyonu'na gönderdiği evrakların yanıtları geldi ve yeni transfer Sergen Yalçın sarı kırmızılı takımın lisanslı futbolcusu oldu. Cimbom'un dün akşam üstü yaptığı idmana katılan Sergen, yarınki Vanspor maçı için hazır olduğunu teknik heyete gösterdi. Fatih Terim de ‘‘Maç günü bir kez daha bakacağız’’ dedi.

Sergen de ‘‘‘Hocam hadi sahaya' dediği anda sahada olacağım. Hiç yabancılık çekeceğimi sanmıyorum. Oynayan arkadaşları tanıyorum. Sahaları özledim ayrılık zor geldi’’ diye konuştu. Bir yandan yabancı futbolcuların yurt dışında olması, sakat futbolcuların çokluğu Sergen’in yarın forma giyme şansını yükseltiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!