Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 10:30

Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Haberin Devamı

 

Mehmet AKIN/ELMALI, (DHA) - ANTALYA'nın Elmalı İlçesi'nde canlı hayvan, halı, yorgan ve motosiklet hırsızlığına karıştığı tespit edilen şüpheli tutuklandı.

Elmalı'ya bağlı Toklular Mahallesi'nde oturan A.Ö.'nün 6 Ekim günü ikametinden 2 keçiden birinin canlı, diğerinin ise kesildikten sonra başı ve işkembesi olay yerinde bırakılarak çalındığı ihbarında bulunması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ertesi gün çalıntı keçiyi bulan ekipler olayla ilgili B.A.'yı sorguya aldı. Başta çelişkili cevaplar veren B.A.'nın bir süre önce A.Ö. ile aynı mahallede oturduğu ve bulunan keçinin de A.Ö.'ye ait olduğu belirlendi.

B.A. yapılan yeni sorgusunda 5 Ekim gecesi önceden tanıdığı A.Ö.'nün bahçesindeki 2 keçiden birini olay yerinde kestiğini, diğerini de canlı olarak evine getirdiğini itiraf etti. B.A.'nın Camiatik Mahallesi'ndeki bir evden 3 halı çalınması, Topdağı mevkiinde motosiklet hırsızlığı ve 6 yorgan hırsızlığına karıştığı yönündeki beyanları üzerine yapılan çalışmada çalınan malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi. B.A. işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!