Hırsız istilası

Güncelleme Tarihi:

Hırsız istilası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2017 01:00

Altındağ Ziraat Mahallesi’nde peş peşe yaşanan hırsızlık olayları bölge sakinlerini isyan ettirdi. Muhtar Dursun Tunçer, “Mahalle hırsızların istilası altında. Ev ve iş yerleri yetmezmiş gibi aydınlatma lambaları, kablo ve trafoyu çalmaya çalıştılar” dedi.

Haberin Devamı

Altındağ Ziraat Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayları vatandaşları canından bezdirdi. Mahallede senelerdir yaşanan asaiş sorunlarına dikkat çeken muhtar Dursun Tunçer, “Burada ev ve iş yeri hırsızların hedefi olmayan vatandaş kalmadı. Bu da yetmezmiş gibi elektrik direkleri, aydınlatma lambaları, kablolar ve trafoyu bile çalmaya çalıştılar” dedi. Mahalle sakilerinin büyük tedirginlik yaşadığını belirten Tunçer, emniyetten mahalle genelindeki tedbirlerini artırmasını talep ederek şunları söyledi:

CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK

“Mahallemizin dört bir yanı madde bağımlılarının işgali altında. Elini kolunu sallayan buradan istediğini çalıp, kaçabiliyor. Senelerdir manzara değişmedi. Mahalleli olarak kendi kendimizi korumaya çalışıyoruz. Başkentin göbeğinde can güvenliğimiz yok.

TEDBİR ALINMASINI İSTİYORUZ

Haberin Devamı

Aydınlatma lambalarımızın bir kısmı yanmıyor, bu da hırsızların istedikleri ortamın oluşmasını sağlıyor. Senelerdir yaşanan olaylara karşın bölgeye bir tane bile MOBESE kamerası takılmadı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerinin geç gelmesinden şikayetçiyiz. Buradaki asayişin sağlanması için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz.”

DİREKTEKİ TRAFOYU ÇALMAYA ÇALIŞTILAR

Mahallede her hafta farklı bir asayiş olayının yaşandığını dile getiren muhtar Dursun Tunçer, hırsızların son olarak 2 gün önce elektrik direğinin üzerinde asılı bulunan trafoyu çalmaya çalıştıklarını söyledi. Mahalle sakinlerinin müdahalesiyle hırsızların amacına ulaşamadığını belirten Tunçer, “İki saat boyunca 1 ton ağırlığındaki trafoyu direğin üzerinden sökmeye çalışmışlar. Durumu fark eden mahalleli toplanmaya başlayınca, kaçmak zorunda kalmışlar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!