Hınıslıoğlu KTB heyetini ağırlayacak

Güncelleme Tarihi:

Hınıslıoğlu KTB heyetini ağırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2017 13:06

Hınıslıoğlu KTB heyetini ağırlayacak

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu'nun daveti üzerine Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan 28 kişilik işadamı heyeti Erzurum'da incelemelerde bulunacak.

ETB Başkanı İ. Hakkı Hınıslıoğlu'nun daveti üzerine 23-26 Şubat tarihleri arasında Erzurum'a gelecek olan işadamı heyeti, Erzurum'daki tarım ve sanayi sektörü başta olmak üzere tarihi, turistik ve doğal alanlarda hem incelemelerde bulunacak hem de yatırım için çalışma gerçekleştirecek. Konu ile ilgili açıklama ylapan Hınıslıoğlu,şunları söyledi:

"Cazibe Merkezleri Programı'nın sanayicilere, yatırımcılara ve iş dünyasına daha iyi aktarılabilmesi amacıyla Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik ile yönetim kurulu ve meclis üyelerini Erzurum'a davet ettim. 23-26 Şubat günleri Konya heyetini misafir edeceğiz. Hem Erzurum'u tanıtacağız, hem cazibe merkezleri hakkında bilgilendireceğiz, hem de yerinde inceleme yapıp istihdama yönelik tesisler kurmaları yönünde desteğimizi vereceğiz. Doğu ile batının kavşak noktasında olan Erzurum, bölgenin doğal cazibe merkezleri arasında önemli bir yere sahip. Bugüne kadar önemli yatırımlar yapıldı. Bunların başında özellikle kış sporları ve tarihi mekanlarımız gelmektedir. Bizlerin amacı ise sanayiyi burada şahlandırmak."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!