Hindistan'dan ödülle döndü

Güncelleme Tarihi:

Hindistandan ödülle döndü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 15:47

Hindistan’da, Asya kıtasının ambalaj devlerini buluşturan AsiaStar 2016 Yarışması’nda Polisan Kimya, 1 litre ve 3 litre Antifriz Ambalajı ile “Tüketici Ürünleri” kategorisinde ödülün sahibi oldu. Polisan Kimya aldığı ödül ile Türkiye’nin ülkeler sıralamasında üçüncü olmasına da önemli katkı sağladı.

Haberin Devamı

Asya Ambalaj Federasyonu’nun (APF) 41’nci Olağan Genel Kurulu ve 66’ncı İcra Kurulu toplantıları çerçevesinde AsiaStar 2016 Yarışması Ödül Töreni, Hindistan’ın Mumbai şehrinde gerçekleştirildi.

Asya’nın ambalaj devlerini buluşturan yarışma kapsamında kıtanın en iyi ambalajları seçildi. Polisan Kimya’nın Sarten Ambalaj tarafından tasarlanan 1 litre ve 3 litre Antifriz Ambalajı, ‘’Tüketici Ürünleri” kategorisinde ödüle layık görüldü.

“Asya’nın Ambalaj Oscarı” olarak bilinen AsiaStar Yarışması’nda, Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda ödül kazanan ürünler Türkiye’yi temsil etti. Polisan Kimya, aldığı ödül ile Türkiye’nin ülkeler sıralamasında üçüncü olmasına önemli katkı sağlamış oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!