Hilvan'da, tanıtım günleri

Güncelleme Tarihi:

Hilvanda, tanıtım günleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2017 17:11

Hilvan'da, tanıtım günleri

Haberin Devamı

Mustafa UFAK / HİLVAN (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Hilvan İlçesi'nde, Gölcük İmam Hatip Ortaokulu tarafından tanıtım günü ve kermes düzenlendi.
Hilvan Belediyesi eski binasında düzenlenen programın, İmam Hatip okullarının öneminin anlatılmak istendiğini belirten Gölcük İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erkan Kafa, "Amacımız burada farkındalık yaratmak. Din Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan vizyon planıyla İmam Hatip ortaokullarının normal eğitim veren diğer ortaokullardan farklı olmadığını, diğerleriyle katsayının aynı olduğunu ve tek farkının Arapça ve Kuranı Kerim dersleriyle ayrı bir öneminin olduğuna vurgu yapmaktır" dedi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cıdır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut'un ziyaret ettiği İmam Hatip Ortaokulu tanıtım gününde, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İmam Hatip mezunu olan devlet büyüklerinin fotoğrafları ve çeşitli yöresel yemekler yer aldı. Öğrenciler, ziyaretçilere broşür ve kurşun kalem hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!