Hilton İzmir'de Meksika rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Hilton İzmirde Meksika rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2015 14:39

HİLTON İzmir, işbirliği içerisinde olduğu şirket, seyahat acentası, havayolu yetkilileri ve İzmirlilere yönelik olarak Meksika gecesi düzenledi.

Haberin Devamı

Meksika renklerinin hakim olduğu dekorun yanısıra, tüm ekibin giydiği Meksika izleri taşıyan kostümler misafirlerin beğenisini topladı. Yeniden dizayn edilen odaların tanıtımının gerçekleştiği geceye Sun Express de katkıda bulundu. Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki Hilton Otelleri'nde hediye olarak verilen çift kişilik konaklamaların yanında, Kayseri, Malatya, Trabzon, Samsun'un da aralarında yer aldığı 9 farklı şehre Sun Express firması ücretsiz uçak biletleri hediye etti.
Ayrıca, gecenin büyük ödülü Sun Express uçak biletiyle Viyana Hilton'da çift kişilik konaklama oldu. Hilton İzmir'in ev sahibi olduğu organizasyonda Zeytin Sanat Organizasyon Müzik grubu Meksika ve Latin şarkılarıyla geceye renk kattı. Eğlence ile birleştirilen bu keyifli organizasyon, aşçıbaşı Şamil Akşit'in hazirladığı ikramlar ve misafirlerin birbirleri arasındaki keyifli sohbetleriyle tamamlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!