Hilmicem İntepe: Büyüdüğüm yerde şimdi dizi çekiyorum

Güncelleme Tarihi:

Hilmicem İntepe: Büyüdüğüm yerde şimdi dizi çekiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 15:23

Hayatımıza “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ile girdi, “Survivor”la yıldızı iyice parladı. Ardından setlere adım attı, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Çalıkuşu” dizilerinde oynadı. Şimdi de Kanal D’nin yeni projesi “Bodrum Masalı”yla evlerimize konuk oluyor. Hilmi Cem İntepe, kariyerinde sağlam adımlarla ilerliyor: “İş konusunda ileriye giden bir çizgim var.”

Haberin Devamı

◊ “Çalıkuşu” dizisinden sonra dizi oyunculuğuna ara vermiştiniz. Şimdi “Bodrum Masalı” ile yeniden ekrandasınız. Hayırlı olsun diyerek başlayalım sohbetimize...
- Teşekkür ederim. Evet, biraz ara vermiştim. O dönem birkaç proje teklifi geldi ama içime sinen bir iş olmadı. “Bodrum Masalı” geldiğinde ise hiç düşünmeden kabul ettim, çünkü diziyi çok beğendim. Bomba gibi döndüm diyebilirim. (Gülüyor)

◊ Siz de Bodrumlusunuz değil mi?
- Evet, Bodrumluyum. Şimdi de büyüdüğüm yerde dizide oynuyorum. Garip bir duygu... Hatta okuduğum okulda bir sahnemiz vardı, yıllar önce dans ettiğim, öğretmenlerden azar işittiğim koridorlarda çekim yaptık. Duygu seline kapıldım. Zaten buraya geldiğimiz günden bu yana neredeyse her gün bir lise arkadaşımı ya da öğretmenimi gördüm. Çok güzel oldu benim için. Bodrum’un her sokağında hatıralarım vardır...

YILLAR ÖNCE SÖYLESELER “ŞAKA YAPIYORSUNUZ” DERDİM

◊ O hatıralardan birini bizimle de paylaşın...
- Çok fazla var, hangisini anlatsam ki size acaba? (Gülüyor) Lise yıllarında geleceğe dair planlar kurarken, şimdi aynı yerde dizide oynuyorum. Bunu bana o zamanlar söyleselerdi, “Şaka yapıyorsunuz” filan derdim. Bu yönden kendimi şanslı buluyorum.

◊ Ekran maceranız “Yetenek Sizsiniz Türkiye” ile başladı, değil mi?
- Evet, o yarışma hayatımın dönüm noktası oldu. Orada dansım beğenildikten sonra “Survivor”a katıldım. “Survivor”da birinci olduktan sonra da oyunculuk hayatım başladı. Zaten oyunculuk yapmayı çok istiyordum. “Muhteşem Yüzyıl”la setlere adım attım. Sonrasında “Çalıkuşu” geldi. Ama bir gün Bodrum’da çekilen bir projede yer alacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu.

Haberin Devamı

Hilmicem İntepe: Büyüdüğüm yerde şimdi dizi çekiyorum



ŞEVVAL SAM ANNEMİZ GİBİ

◊ Canlandırdığınız karakteri anlatır mısınız bize biraz?
- Kelebek karakterini canlandırıyorum. Bodrum’da büyümüş o da. Annesiyle babasını küçük yaştayken kaybetmiş. Yaşıtları liseye gidip geleceğe dair planlar yaparken, Kelebek okuldan sonra çalışmaya gidiyor. İçimizden bir karakter. “İyi ki bu rolü kabul etmişim” dedim.

◊ Dizide Şevval Sam ve Timuçin Esen başrolde. Nasıl onlarla aranız?
- Süper. Şevval Sam, sette annemiz gibi. Timuçin Esen de müthiş bir oyuncu zaten. Nazar değmesin diyelim, her şey çok iyi gidiyor.

◊ Bu başarıların ardından şımarma durumu oldu mu?
- Şımarmamaya, kibre kapılmamaya çok dikkat eden biriyim. Ünlü olmadan önce nasıl bir hayatım varsa, şu an da aynı şekilde devam ediyor. Dostlarım ve arkadaşlarım da aynı, değişmedi. İş anlamında değişiklikler oldu sadece. Bu alanda ileriye giden bir çizgim olduğunu düşünüyorum. Sevgi ve saygı görmek tabii ki çok hoşuma gidiyor ama olabildiğince değişmemeye çalışıyorum.

◊ Oyunculuk dersleri alıyor musunuz?
- “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde oynarken bir oyuncu koçum vardı; Yıldırım Fikret Urağ. O bana kamera önü oyunculuğunun tüm detaylarını öğretti. 6 ay boyunca her gün çalıştık. Şimdi ise kimseyle çalışmıyorum.

Haberin Devamı

Oyunculuk ön planda aşka kapalıyım

 ◊ Aşk hayatınız ne alemde?

- Benim aşk hayatım kendimle. (Gülüyor) Şu an hayatımda birinci planda oyunculuk olduğu için aşka kapalıyım. Tabii büyük konuşmayayım, her an her şey olabilir sonuçta. Ama şu an kafamı bu tarz şeylerle meşgul etmek istemiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!