High Life Dergisi Bir İlke İmza Attı

Güncelleme Tarihi:

High Life Dergisi Bir İlke İmza Attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 13:30

ANTALYA'DA YAYIN YAPAN HİGH LİFE DERGİSİ, ARALIK SAYISINDA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE ABD BAŞKANI BARACK OBAMA'YI KAPAĞA TAŞIDI

Antalya’da 15 yıldır yayın yapan High Life Dergisi özel kapak tasarımını G20 Zirvesi’ne ayırdı.
Antalya’da 15 yıldır aralıksız yayın hayatına devam eden Antalya High Life Dergisi, Aralık sayısında G20 Liderler Zirvesi’nde biraraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama’yı kapağa taşıdı.
ERDOĞAN VE OBAMA
Her ay birbirinden farklı ve gündemi yakından takip eden kapaklarıyla fark yaratan Antalya High Life Dergisi, Aralık sayısında tüm dünyanın yakından takip ettiği G20 Zirvesi’ni kapağa taşıdı. 155. sayısıyla okuyucusunun karşısına çıkan High Life, liderlerin havalimanına gelişinden zirveye, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun resepsiyonundan aile fotoğrafı çekimine, Antalyalıların liderlerle buluşmasından Emine Erdoğan ve heyetinin Antalya gezilerine geniş yer verdi. Antalya’da yayın yapan yayınların içerisinde ilk defa iki devlet başkanını kapağa taşıyan High Life, yine iddiasını sürdürdü.
DOLU DOLU BİR YAYIN
High Life okuyucularının karşısına sadece G20 Liderler Zirvesi’yle değil, Antalya’da gerçekleşen tüm etkinlikleri en ince ayrıntısına kadar değerlendirdi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi’nin Almanya çıkarması, Kadın Müzesi açılışı, Piyano Festivali gibi daha birçok konuyu okuyucularına sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!