Hiddink'e 8 milyon euro

Güncelleme Tarihi:

Hiddinke 8 milyon euro
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 16:23

Fatih Terim'in istifasından sonra Milli Takım'ın başına gelecek isim konusunda, ön plana çıkan Guus Hiddink haberlerine Hollanda basını da geniş yer verdi.

Haberin Devamı

Aylar önce bir televizyon programında "Evet Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) beni onurlandıran bir teklif alım. Ama bu teklifi kabul etmedim" diyerek Hiddink'in teklifi geri çevirdiğini yazan gazeteler, teknik adamın TFF'nin yıllık 8 milyon euro teklifi karşısında geri adım atıp bu teklifi kabul edeceği iddiasında bulundular. "Yüksek ücret Hiddink'in kafasını karıştırdı" başlığı altında kaleme alınan haberlerde TFF'nin yıllık olarak Guus Hiddink'e 7 ile 8 milyon euro arasında bir teklif yaptığını iddia ettiler.

Gazeteler, Guus Hiddink'in yüksek ücreti geri çeviremeyip TFF'nin teklifini kabul edeceği görüşünü savundular.

Guus Hiddink'in konu hakkında henüz konuşmak istemediğini haber yazılarında vurgu yapan gazeteler, ünlü Hollandalı teknik direktörün, 18 Aralık tarihinde şahsına ait 'De Voetbal Eperience' adı altında okulun Middelburg'daki açılışında gelecek kariyeri konusundaki açıklamalar yapabileceğini yorum olarak eklediler.

Haberin Devamı

Kısa süre önce yüksek ücret iddialarının ortaya atılması üzerine TFF, bir bildiri yayınlayarak, "İsim değil model arayışındayız" şeklinde niyetini belirtip iddiaları red etmişti.

TERİM'İN MAAŞI ÇOK ELEŞTİRİLMİŞTİ

Milli Takım'ın son çalıştırıcısı Fatih Terim, senelik olarak yaklaşık 2.5 milyon euro kazanıyordu ve Terim'in bu maaşı, Türkiye şartlarına göre bir hayli fazla olduğu gerekçesiyle eleştiriliyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!