Hiç tanımadığı garsona öyle bir bahşiş bıraktı ki...

Güncelleme Tarihi:

Hiç tanımadığı garsona öyle bir bahşiş bıraktı ki...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2016 17:50

ABD'de garsonluk yapan Kuzey İrlandalı Ben Millar, sohbet ettiği müşterisine iki yıldır ailesine hasret kaldığını söyleyince, cömert müşteri ailesini görebilsin diye genç adama büyük bir jest yaptı.

Haberin Devamı

Kuzey İrlanda'da yaşayan ailesine hamile kız arkadaşını tanıştıramayan 22 yaşındaki garsona, bir müşteri, uçak parası için 750 dolar bahşiş bıraktı.

CNN Türk'ün haberine göre, Teksas eyaletine bağlı Spring kasabasında bir restoranda garsonluk yapan İrlandalı Ben Millar, hizmet ettiği İrlandalı müşterisi ile sohbet ederken iki yıldan beri ailesine hasret kaldığını, ayrıca hamile kız arkadaşını tanıştırmak için yol parası biriktirdiğini söyledi.

Bunun üzerine Jeffrey adlı müşteri, 122.87 dolar gelen hesap için tam 750 dolar bahşiş bıraktı ve adisyona "Umarım bu miktar seni tatil için İrlanda'ya götürür" notu bıraktı.

Hiç tanımadığı garsona öyle bir bahşiş bıraktı ki...

Haberin Devamı

Gerek Ben Millar gerekse kız arkadaşı Taryn Keith, bu büyük jesti Facebook'tan paylaşarak, doğacak oğulları Killian'ı genç garsonun Kuzey İrlanda'da yaşayan ailesiyle tanıştırmanın coşkusunu yaşadıklarını belirttiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!