HEyecan dorukta! Liverpool Beşiktaş maçı Star TV canlı izle

Güncelleme Tarihi:

HEyecan dorukta Liverpool Beşiktaş maçı Star TV canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 23:06

UEFA Kupası 2. Tur maçında Liverpool Beşiktaş mücadelesi şifresiz kanaldan yayınlanacak. Liverpool Beşiktaş maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internetten de yararlanabilecek.

Haberin Devamı

Liverpool Beşiktaş mücadelesi, bu akşam saat 22.05’te Star TV’den canlı izlenebilecek. UEFA Kupası 2. Tur maçında, Beşiktaş, Liverpool deplasmanına çıkıyor. Siyah beyalzı oyuncuların hayli moralli ve hırslı olduğu gözlemlenirken, maç atmosferi Beşiktaşlı oyuncular ve taraftarların gözünde ‘intikam’ olarak görülüyor.

LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇI İNTERNETTEN CANLI İZLENEBİLECEK Mİ?
Maç bu akşam Star’da yayınlanacak, evde olmayanlar veya izleyemeyenler Liverpool Beşiktaş maçını internetten de canlı izleyebilecek.

LİVERPOOL BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (Maç saati yayında olacaktır)

DEMBA BA OYNAYACAK MI?
Liverpool Beşiktaş maçı öncesi siyah beyazlı ekipte Demba Ba’nın oynayıp oynayamayacağı belli değildi. Beşiktaş'ta Demba Ba'nın bu akşamki Liverpool maçında oynayıp oynamayacağı netleşti. Hafta içi antrenman sırasında sakatlanan Senagalli golcünün, Liverpool karşılaşmasında oynayamama ihtimali ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Dün akşam gerçekleştirilen basın toplantısında da biyah Beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, "Demba Ba'nın bir sakatlığı var.
Yapacağımız son çalışmanın ardından oynayıp oynayamayacağını göreceğiz" açıklamasında bulunmuştu. Yapılan çalışmalar ve doktor kontrolleri sonrasında tecrübeli oyuncunun Liverpool'a karşı ilk 11'de sahaya çıkabileceği kesinleşti.


BAKMADAN GEÇME!