Heyecan 3.kez başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Heyecan 3.kez başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 16:13

Lotto Şirketler Futsal Ligi'nde yeni sezon heyecanı 10 Kasım - 9 Aralık 2012 tarihlerinde üçüncü kez yaşanacak.

Haberin Devamı

Futbolun en estetik halı futsalın usta oyuncularının sahne alacağı Lotto Şirketler Futsal Ligi kurumsal profesyonelliği sportif performansla buluşturacak.

Kontenjanla sınırlı Lotto Şirketler Futsal Ligi'nde yirmi kurumsal şirket çalışanlarıyla bu keyifli organizasyonda yerini alarak futbolu salonda oynamanın zevkine varacak.

Katılım Bilgileri
Şirketler, Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne dilediği kadar takımla katılabilir. Birden fazla takımla katılan şirketlerin takımları farklı isimlerle farklı gruplarda yer alırlar.

Grup şirketleri ve holdingler, Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne birbirinden bağımsız olarak katılabilecekleri gibi isterlerse birlikte de katılabilirler. Bağımsız katılmaları halinde bu takımlar farklı gruplarda yer alırlar. Franchise'lar belgelemek kaydıyla Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne markaları ile katılabilirler. Acenteler ve bayiler Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne katılamazlar.

Haberin Devamı

Kura Çekimi
Lotto Şirketler Futsal Ligi kura çekimi lig başlama tarihinden en az üç gün önce gerçekleştirilecektir. Kura çekiminin yapılacağı yer ve saat katılımcılara ayrıca bildirilecektir. Kura çekiminde seri başı sistemi uygulanacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!