Hestourex'te tanıtım yarışı

Güncelleme Tarihi:

Hestourexte tanıtım yarışı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 10:25

Hestourex'te tanıtım yarışı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - BU yıl ilki düzenlenen Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı (HESTOUREX), sektör temsilcilerini ağırlamaya devam ediyor. 6 kıtadan, 150 ülke içinden 2 binin üzerinde alım heyetinin geldiği fuar, yarın sona erecek.

Açılışı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan Hestourex'te stand açarak bilgi paylaşımında bulunan firmalar, müşterilerine ulaşmaya çalışıyor. Antalya merkez başta olmak üzere, Kemer, Belek, Serik, Side, Manavgat, Alanya'daki beş yıldızlı otellerin yanı sıra, İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Erzurum gibi Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen katılımcılar markalarını görücüye çıkartıyor.

Antalya turizminde faaliyet gösteren hemen hemen her beş yıldızlı otelin stand açtığı fuarda, Aska Hotels gurubu müşterilerine hazırlattığı broşür ve kitapçıklarıyla tanıtım yaptı. Regnum Otel standında ise mini golf sahası dikkat içekti. Aynı şekilde KKTC tanıtım standında balık adam su havuzunun içinde meraklılarına poz verdi. KKTC'nin anlatıldığı standtaki akvaryum dikkat çekti. Akvaryumun içindeki dalgıçın bakışları altında stand görevlilerinden bilgi alanlar, dalgıça selam vermeyi de ihmal etmedi. Geleneksel KKTC kıyafetleri ile tanıtım yapan stand yetkilileri, tatil planı yapmak isteyenlere yardımcı oldu.

İlçe belediyeleri, sağlık kuruluşları, özel hastaneler ve güzellik merkezleri de furdaki yerini aldı. Olympos'ta bulunan Kadir'in Ağaç Evleri'nin tanıtıldığı stand, ağaçtan yapılması ve doğal görünümü ile yerli yabancı katılımcılar tarafından ilgi gördü.

Kadir'in Ağaç Evleri ve bölgede yapılabilecek turistik etkinlikleri anlatan merkez sahibi Kadir Kaya, "Bölgemizin tanıtımı için gece gündüz çalışıyorum. Dünyanın neresinde bir turizm fuarı olduysa kendi imkanlarım ile oraya gidip tanıtım yaptım. Burada da tanıtıma devam ediyorum" dedi.

Otellerin yanı sıra sağlık kuruluşları, güzellik ve bakım merkezleri de standlarda ürünlerini tanıttı. İstanbul merkezli Astra Sağlık Group'a bağlı faaliyet gösteren Esteticium Sağlık Merkezi yönetimi de çalışmaları hakkında bilgi verdi. Astra Group Sağlıktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özgür Atay ile Astra Sağlık Genel Müdürü Levent Özen, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esteticium'un latince de 'Estetim Merkezi' anlamına geldiğini söyleyen Özen, Esteticium'u Antalyalılarla tanıştırmak için fizibilite çalışması yaptıklarını kaydetti.

Esteticium'un ilkini Bahçeşehir'e açtıklarını anlatan Özen, "Plastik cerrahi, medikal estetik ve dahiliye de hizmet veriyoruz. Bununla birlikte saç ekimi konusunda İstanbul'da hizmetlerimiz var. Yatırımlarımız Ankara, İzmir ve Antalya olarak devam edecek. Antalya bizim için dikkat ettiğimiz ve fizibilite çalışmaları yaptık. Antalya'yı Ankara ve İzmir'den sonra Estetisuam la buluşturmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!