Hessen Eyalet Milletvekili çöpcü oldu

Güncelleme Tarihi:

Hessen Eyalet Milletvekili çöpcü oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 10:20

Hessen SPD Eyalet Milletvekilleri partilerinin meslekler uygulama günü çerçevesinde kamu işçilerinin çalışma koşullarını incelediler. Hessen Eyalet Milletvekili Turgut Yüksel de, işçi tulumlarını giyip Frankfurt sokaklarını süpürdü.

Haberin Devamı

Turgut Yüksel, Frankfurt temizlik şirketi  FES'te (Frankfurter Entsorgungs- und Service GmbH) görev alıp 5.30 ile 15.30 saatleri arasında Frankfurt kent merkezindeki sokaklarda süpürge  kullandı.

Turgut Yüksel, "Yeni iş arkadaşlarımın bir bölümüyle tanışıyordum. Ayrıca kendimi farklı bir mesleği icraa ederken görmek, heyecan vericiydi. Temizlik işçiliği,  büyük saygı gerektiren, çok değerli bir meslek. Özellikle de gece ve gündüzler bugünlerden daha soğuk olduğunda çok zor bir meslek. Kamu hizmeti sendikası Ver.di'nin iş sözleşmesi taleplerini destekliyorum. FES çalışanları, sendikanın talep ettiği ücret zammını hakediyor. Kamunun her zaman ilgi odağında olmayan mesleklerin değerinin de bilinmesi gerekiyor. Bu meslekler de topluma büyük hizmet veriyor" diye konuştu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!