Herşeye rağmen

FENERBAHÇE, yeni formasıyla çıktığı sezonun ilk maçında iyi bir başlangıç yaptı. Futbolcuların mücadele isteği, kazanma arzuları, daha önce de belirttiğim gibi yüzlerinden okunuyordu.

Özellikle 10 kişi bırakılan Fenerbahçe, taraftarının müthiş desteğiyle daha da hırslandı. Bu hırs, sadece rakip takıma değildi elbette. Maçı, çığrından çıkartan hakemlere karşı da bir öfkeydi bu. Oyun anlayışları ve takım görüntüsüyle Fenerbahçe, son Denizlispor maçında kaybedilen şampiyonluğun intikamını almak ister gibiydi. Bravo Zico, bravo futbolcu arkadaşlar...

GiZLi RAKiPLER

F.BAHÇE’nin 100. yılında rakip futbol takımlarının dışında gizli rakipleri var. Türk futbol endüstrisi içinde böyle gizli rakipler sıkça görülüyor zaten. Bu nedenle de bu durumu pek yadırgayamıyorum. Ama hakemlerin, 100. yılını kutlayan F.Bahçe’ye karşı ön yargılı olduğu kesin. Bu onların suçu mu, yoksa onları ön yargılı olmak zorunda bırakanların suçu mu? Bunun cevabını size bırakıyorum. Ama sezonun daha ilk maçında hakemlerin verdiği görüntü, Fenerbahçe açısından bu sezonun çok zor geçeceği yönündedir. Yan hakemler ve orta hakem, günün sonunda belki hatalarını anlayıp, vicdan azabı çekecekler. Peki, ya onları bu hataya itenler, gizlice baskı kuranlar ne olacaklar? Onları da Allah’a havale etmek lazım.

YENİ FORMA HARİKA

HAFTA içinde Fenerbahçe’nin yeni formalarının tanıtım gecesi yapıldı. İzlemeyenlere aktarayım. Tek kelimeyle müthişti. Sanki Armani ya da Versace yeni bir ürünün tanıtımını yapıyor gibiydi. En önemlisi de o gece tanıtılan formalardı. Bence, 100. yıla yakışan estetikte formalar tasarlanmış. Özellikle seçilen altın sarısı renk, bu yüz yıla ayrı bir anlam vermiş. Yapanları kutluyorum. Bu formayı sırtında taşıyacak olanlara da hakkını verebilmelerini diliyorum.

MAÇIN ÜÇADAMI:

1- Alex 2- Tuncay 3- Can Arat
Yazarın Tüm Yazıları