Herşeye rağmen

HERKES seferber olmuş, Trabzonspor’un şampiyonluğunu istiyor. Ligin güvenirlirliği, ülkenin her platformunda tartışılıyor. Şaibeler, artık 16 cilt ansiklopedi olarak gazetelerde dağıtılacak hale gelmiş.

Galatasaraylı yönetici ve futbolcular televizyonlara çıkıp, İki hafta sonra oynayacakları maç öncesi, ‘Trabzonspor’un şampiyonluğunu istiyoruz’ açıklamasını yapıyorlar.

Karadeniz takımları, ‘Biz Trabzonspor için oynuyoruz’ diyorlar.

Rizespor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ‘Bu maçta şaibe var’ dercesine görevi bırakıp istifa ediyor.

Hakemlerin kararları tüm iyiniyet temennilerini aşarak kasıtlı tavırlara dönüşüyor. Önemli bir hakemimiz, Ali Aydın, bu nedenle istifa ediyor ya da ettiriliyor.

G.Birliği ve Trabzonspor yöneticileri, bir milletvekilinin duyabileceği şekilde pazarlık yapıyor. Buna rağmen federasyon pişkin açıklamalar yapmaya devam ediyor, ama hiç bir şey yapmıyor.

Bilgili haklı çıktı

Fenerbahçe aslında, ‘Sayın Dahi Daum’a rağmen kazanmaya çalışıyor. Ama aslında iyi futbol oynamıyor. Ancak, futbolcular kazanma hırsı ve şampiyonluk isteğiyle, yukarıda sıraladığım tüm olumsuzluklara ve gelişmelere rağmen, kazanmaya devam ediyor. Ve Fenerbahçe, bu önemli derbide Beşiktaş’ı yenip, şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet daha alıyor.

Herşeye rağmen, Fenerbahçe kazanıyor ve ahlaksız beklentilere sert bir cevap veriyor. Bu maçtan sonra, kim ne derse desin, ne yaparsa yapsın, Fenerbahçe şampiyon olacaktır.

DİPNOT: Sayın Serdar Bilgili, ligin başında, Sayın Dahi Daum için, ‘Başımıza bela olacak’ demişti. Bir bakıma bu maçta haklı çıktı.
Yazarın Tüm Yazıları