Herkesin denimi ‘moda’ olacak!

Birçok değişik kültür ve tarzın sentezi olarak farklı temalarda hazırlanan denim koleksiyonları, neredeyse 50 yıldır sadık kaldığımız bu kumaşı, günlük hayatın sportif bir öğesi olmaktan çok farklı bir boyuta taşıyor.

Bu sezon denim, ilgi çeken yıkamaları, kumaşları, cep ve dikiş detayları ile biraz sıradışı ama her tarza sesleniyor. Eğer, kış modasına bir göz atarsanız, ceketlerin, trençkotların, dar pantolonların ve özellikle cepleri taş ve renkli dikişlerle süslenen şık modellerin tüm tanınmış markaların koleksiyonlarında yer aldığını göreceksiniz.

Önümüzdeki günlerde, geniş ve düz paçadan, tüm bedeni saran dar paçalı kesimlere geçecek pantolonlar, yine bir o kadar gözde olacak çizmelerle tamamlanarak, gece-gündüz şık kombinasyonlara temel oluşturacak!

Denim modası değişiyor

Denimler, özellikle de düşük belli pantolonlar, renkli dikiş detayları ve yıkamalarıyla artık daha modern bir görüntü sergiliyorlar.

Bu kış yıkamalarda, vintage etkisi, leke efektleri, yıpranmalar uzun zamandır giyiliyor etkisi veriyor.

Bilinen tonların dışında, oksitli yeşil, mavinin canlı tonlarında tasarlanan modeller göze çarpıyor. Kışın eskitilmiş havası olan hafif geçişli tonlar çok moda.

Dikişlerde yeni gölgeler, ceplerde farklı dikişler ve renkler dikkat çekiyor.

Kadınlarda dar kesim, düşük bel ve ekstra dar paçalar en moda modeller arasında ilk sırada yer alıyor.

En moda erkek modelleri, düşük bel ve rahat kesimli modeller olarak tanımlanıyor.

Cepleri renkli dikiş detayları ve taşlarla süslenen modeller kadar, yakaları ve düğmeleri tüvid gibi sıcak kumaşlarla tamamlanan ceketler de modern-şehirli kadınların gardıroplarının vazgeçilmezleri arasında.

Dar kesimli bir denim pantolonu, maskülen kesimli spor bir ceket ve beyaz gömlekle tamamlayabilirsiniz.

Denim bir panço? Kesinlikle çok iyi bir fikir!

Bu kış aksesuvarlarda da denim rüzgarı esiyor. Marc Jacobs’ın Louis Vuitton için tasarladığı monogram çantası gibi, bol cepli büyük çantalar şimdiden kadınların alışveriş listelerine girdi bile.

Jean giymenin dört farklı yolu

Yeni sezon için önerilen dört şık kombinasyon...

1- Denim ceket ve dar pantolon, desenli, bol bir üst, trençkot, babet ayakkabılar ve şapka... Kesinlikle stil sahibi!

2- Güderi veya kadife bir ceket, tişört, valiz çanta ve eskitilmiş bir jean pantolon. Aksesuvarlarla zenginleştirilebilen bu kıyafet, gündüz-gece rahatlıkla giyilebilir.

3- Uzun spor bir tunik, düşük belli, dar kesimli bir jean, paçalarını içine sokabileceğiniz uzun bir çizme. Biraz western, biraz spor...

4- Jean’le şık bir kokteyl tarzı yaratabilirsiniz. bunun için, işlemeli parlak bir üst ve topuklu ayakkabılara ihtiyaç var.

Yaz bitmek üzere

Herry, yazın son alışverişlerini tamamlamak üzere olanlara bir fırsat daha sunuyor. Zaten bir süredir devam eden yüzde 70’e varan indirimin yanı sıra 100 YTL’nin üzerinde alışveriş yapanlara kasada yüzde 30 avantaj sağlıyor. Kampanya dahilinde tüm Herry mağazalarında etekler 29, elbiseler 49, ceketler 79, aksesuvarlar 19 YTL’den başlıyor.

Moda takipçilerine

Elle, sonbahar-kış koleksiyonu, herkesin içinden kendine uygun bir seçim yapabileceği enerjik ve şık modellere sahip. Klasik çizgilerin dışına çıkmayı seviyor, modaya ve modada detaylara önem veriyorsanız o halde Elle’in ayakkabı ve çizme koleksiyonuna bir göz atmadan alışveriş turunuzu tamamlamamalısınız.
Yazarın Tüm Yazıları