Herkesin belediye başkanı olacağım

Güncelleme Tarihi:

Herkesin belediye başkanı olacağım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2014 01:11

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçimleri kazanması durumunda sadece CHP’lilerin değil, tüm Ankaralılar’ın belediye başkanı olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Yavaş, CHP İl Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Tanışma toplantısında “Sadece CHP’lilerin değil tüm Ankaralıların belediye başkanı olacağımı taahhüt ediyorum” diyen Yavaş, seçimi alacağının sözünü verdi. İl Başkanı Alçın da, Yavaş’ın isminin açıklanmasının parti içinde memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

SEÇİMİ ALACAĞIZ

Seçim kampanyasını hep birlikte yöneteceklerini aktaran Yavaş, “Bu ekibe Ankara’da her partiden insanlar da katılacak. Bir belediye başkanı kentin tümünü kucaklamalıdır, herkesin belediye başkanı olmalıdır. Sadece CHP’lilerin değil tüm Ankaralıların belediye başkanı olacağımı taahhüt ediyorum. Başka türlü bir kenti yönetemezsiniz” dedi. Ankaralı’nın kendine ve kentine küstüğünü aktaran Yavaş, kentte yaşayanların karar alma sürecine katılamadığını belirterek “Çünkü yok sayılmıştır. Kentteki bütün insanların problemlerini çözmeye çalışacağız. Öyle bir yönetim olacak ki Ankaralıların Ankara’da yaşamaktan mutlu olacak. Ben seçime alacağımıza söz veriyorum. Her kesimin başkanı olacağıma söz veriyorum” diye konuştu. yetle karşılanmıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!