Herkesi her yerde yeneriz

Güncelleme Tarihi:

Herkesi her yerde yeneriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 01:29

Fatih Terim, Çeklere gönderdiği mail ile gündeme gelen Hollanda Milli Takımı Hocası Danny Blind’i eleştirdi ve “Ben şeytani düşünceler içerisinde değilim” dedi. Başarılı hoca bugün sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, bu akşam oynanacak zorlu Çek Cumhuriyeti maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında konuştu. Çek Cumhuriyeti teknik heyetine gönderidiği ‘başarılar’ maili ile gündeme gelen Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind’e göndermelerde bulunan Fatih Terim şunları söyledi:

BU TAKIM SIRAT KÖPRÜLERİNDEN GEÇTİ

BİZ böyle yapsak hakkımızda soruşturma açılır hakkımızda. İnsanlar böyle fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanların gelmesini bekler. Fırsatsa alın size fırsat. Birçok mücadele verdik. Bu takım sırat köprülerinden geçti. Dolayısıyla bir mazeret kabul edemem bundan sonra. Biz hiç bir zaman başkaları gibi şeytani planlar içinde olmadık.

HOLLANDA’DA TESADÜFEN GOL YEDİK

FAVORİ gösterilen Hollanda’nın Avrupa Şampiyonası’nda olmaması bir sürprizdir. Ümit ederim burada olamayacaklar. Deplasmanda Huntelaar’ın kafasına çarpan tesadüfi bir golle berabere kalmıştır benim takımım. Fırsatlar insanların gelmesini, insanlar fırsatların gelmesini beklerler. Türk Milli Takım’ı herkesi yer yerde yenebilir. Farklı da yenebilir.

Haberin Devamı

BİZ 4 PUANI ALACAĞIZ

DÖRT puan yetiyor, mazerete gerek yok. Çekler ve İzlanda grubu domine ettiler. Hiçbir mazerete sığınmadan minimum dört puanı alacağız. Ben herhangi bir takımın alacağı sonuca bakmadan, bağlamadan, kendi takımıma bakıyorum.

“BURADA OLMAK ÇOK GÜZEL”

TERİM ile birlikte basın toplantısına Cenk Tosun ve Okay Yokuşlu da katıldı. Nobel Ödülü alan Aziz Sancar’ı tebrik ederek sözlerine başlayan Cenk “Milli takıma seçilmek çok güzel bir duygu. Ben bu duyuguyu Fatih Terim ile daha önce de yaşamıştım” dedi. Okay ise takıma alındığı için Terim’e teşekkür etti.

BURAK İZLANDA’YA DA YETİŞMİYOR

Takımla birlikte Çek Cumhuriyeti’ne giden golcü futbolcunun sakatlığı geçmedi ve Burak kadrodan çıkarıldı.

BU gece Çek Cumhuriyeti ile bir maça çıkacak olan Milli Takım hazırlıklarını dünkü son idman ile tamamladı. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma çift kale maç ve taktik çalışma ile sona erdi.
Sakatlığına rağmen kafile ile birlikte Çek Cumhuriyeti’ne götürülen ve detaylı bir tedavi ile İzlanda maçına yetiştirilmeye çalışılan Burak Yılmaz’ın sakatlığının geçmediği ve İzlanda maçına da yetişmeyeceği öğrenildi. Bunun üzerin Burak maç kadrolarından çıkarıldı.

Haberin Devamı

HEPİNİZE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “2016 Avrupa Şampiyonası’na katılma şansımızın çok yüksek olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde bugün Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdürürken sürpriz ziyaretçileri vardı. Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi antrenmanı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet etti.

“ÜMİDİMİZ ÇOK YÜKSEK”

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Başkanvekilleri Hüsnü Güreli ve Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da milli oyunculara moral verdi. Demirören, “Fatih Terim ve ekibine inanıyor ve güveniyoruz. 2016 Avrupa Şampiyonas’ına katılma ümidimiz çok yüksek olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!