Herkes ‘Hello’ diyecek

Dün piyasaya çıkan haftalık sosyete-magazin dergisi Hello!’nun tanıtım kokteyli, önceki gece Topkapı Sarayı içindeki Arkeoloji Müzesi’nde yapıldı.

Topkapı Sarayı girişinde kırmızı halı kaplı yolda yürüyen konuklar, parke taşlı bölüme gelindiğinde ise faytonlarla alınıp kokteyl alanına götürüldü. Büyükada’dan getirilen 20 fayton, böylece ince topuklu ayakkabılarıyla davete gelen hanımların imdadına yetişti. Kokteylle başlayan gecede DBR Genel Müdürü Neslihan Tokcan bir konuşma yaptı ve dergiye emeği geçen ekibi tanıttı. The Marmara Catering’in elemanları tarafından sıcak kanapelerin dağıtılmaya başlanmasıyla birlikte konuklar kokteyl alanını terk edip sahnenin kurulu olduğu alana geçti. Ajda Pekkan’ın iki saate yakın süren konseri büyük beğeni toplarken, Murat Atabarut ile Zeynep Madra ve Cengiz Abazoğlu ile Deniz Akkaya’nın çift olarak sergiledikleri dans şovlar bir ara Pekkan’ı bile gölgede bıraktı. Konser sonrası Melih saksofonuyla davetlilerin karşısına çıktı, bu arada karnı acıkanlar için de çorba servisi başladı. Konuklar Arkeoloji Müzesi’ni ellerinde girişte dağıtılan maskelerle terk ettiler. Biraz da dergiden söz etmem gerekirse... 1944 yılında Barcelona’da Don Antonio Sanchez Gomez tarafından ‘eğlenceli ve bilgilendirici bir içerik sunmak’ amacıyla kurulan Halo! dergisi, bugün İspanya’nın en çok satan üçüncü dergisi durumunda. Kurulduğu günden bu yana aynı aile tarafından yönetilen dergi, İspanya’daki başarısının ardından 1988 yılında Hello! adıyla İngiltere’de, 1998 yılında ise Oh La! adıyla Fransa’da yayınlanmaya başlamıştı. Ve artık Türkiye’de de Hello! adıyla okurlarla buluşuyor.

Nalan Salur, siyah elbisesiyle çok şık görünüyordu. Crema Catering’in sahibi Salur’un sırt dekoltesi ise görülmeye değerdi.

DBR Genel Müdürü Neslihan Tokcan, renkli gecenin açılış konuşmasını yapan isimdi...

Tuba Ünsal ile Ayşe Tolga, önümüzdeki günlerde birlikte rol alacakları bir sit-com için kamera karşısına geçeceklerinin haberini verdiler.

Gecenin en seksi kadını seçilecek olsa, bana kalırsa Esra Gürsoy birinci olurdu. Önceleri biraz keyifsiz görünen Esra Hanım, daha sonra Ajda Pekkan’ın şarkılarıyla coştu.

Müzik kanalı MTV’nin Türkiye temsilcisi Esra Oflaz, geceye yalnız geldi. Oflaz, vücut hatlarını ortaya çıkaran Roberto Cavalli imzalı kıyafetiyle ilgi çekti.

Zeynep Madra, Murat Atabarut, Deniz Akkaya, Cengiz Abazoğlu, gecenin en neşeli grubunu oluşturuyordu. Onlara daha sonra İtalyan Başkonsolosu Luciano Pezzotti de katıldı.

Eşi Kerem Üstünkaya ile evlerini ayıran Esra Üstünkaya, geceye arkadaşı Aslı Bernard ile katıldı. Fayton keyfini süren iki arkadaştan Aslı Bernard, davet boyunca Ali Karacan ile samimi bir şekilde eğlendi.

İki saat sahnede kalan Ajda Pekkan, konser sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı.

Modacı Ayla Dümer, kızı Müge Canmutlu ile katılmıştı geceye. Müge Hanım’ın eşi Ercan Canmutlu iş seyahati nedeniyle Almanya’da olduğundan yanlarında değildi. Bugün İstanbul’a dönecek olan Ercan Bey, evine gitmeden direkt olarak Bodrum’a uçacak eşiyle.

Laila’nın sahibi Şefik Öztek, sevgilisi Şebnem Özinal’la geldiği gecede yorulunca bir köşeye geçip oturdu. İkili daha sonra kulüpteki işleri kontrol etmek için erken saatte Arkeoloji Müzesi’nden ayrıldı. Hello! gecesinden çıkanların büyük bölümü de çıkışta Laila’nın yolunu tuttu.
Yazarın Tüm Yazıları