"Her yerde oynarım"

Güncelleme Tarihi:

Her yerde oynarım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2010 15:36

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcularından Deivid de Souza, yeni sezon hazırlıklarının çok iyi gittiğini, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman’ın iletişime açık bir insan olduğunu, bunun da takıma olumlu yansıyacağını söyledi.

Hangi mevkide oynayacağının önemli olmadığını belirten Deivid, "Hocamız bana güvenip sahaya koyarsa, forvet arkası olsun, kanatlarda olsun, herhangi bir yerde olsun yardımcı olmak için elimden geleni yaparım" dedi.

Çalışmaların çok iyi gittiğini söyleyen Deivid, "Çalışmalar aslında bir oyuncunun en çok isteyebileceği şekilde gidiyor. Topla çalışmalar yapıyoruz. Bu da bir yandan hazırlanırken; bir yandan da zevk almamızı sağlıyor. Ben kesinlikle sezon içinde, yaptığımız bu çalışmaların, bu antrenman programının bize çok yararlı olacağını düşünüyorum. Geçen sezondan sonra bu sene yeni bir oluşum var takımda. Yeni teknik direktörümüz Aykut Kocaman’la birlikteyiz. Kendisinin en önemli özelliklerinden bir tanesi, iletişime açık bir insan olması. Bu da bizim çalışmalarımıza çok olumlu yansıyor. Geçen sene maalesef üzüntülü bir sezon yaşadık. Artık bu sezondan itibaren bunların hepsini unutturup, yeni hocamızla birlikte, yeni oluşumumuzla birlikte başarılı olmak istiyoruz" dedi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman’la oyuncular arasında pozitif ilişkinin takıma olumlu yansıyacağını belirten Deivid, "Bir takım içerisinde teknik direktör, teknik heyet ve futbolcular arasındaki iletişim çok önemlidir. Bu iletişim ne kadar sağlam olursa, takım da o kadar sağlam temeller üzerine kuruludur demektir. Aykut Hoca da bize şu ana kadar samimiyetini gösterdi. Kendisi bizle yaptığı toplantılarda futbolcuları ne kadar iyi anladığını gösterdi. Biz de onun iyi niyetini hiçbir zaman kötüye kullanmayarak onun bu özelliğinden sonuna kadar yararlanarak başarıya ulaşacağız. Futbol takımı bir bütündür. Teknik heyet ve futbolcular bir bütün olduğu zaman başarı gelir" ifadelerini kullandı.

Eski formuna kavuşup yeniden ilk on birde şans bulmak için her şeyin kendi elinde olduğunu kaydeden Deivid, "2 sezon önce parlak bir dönem geçirdim, ancak sonra bir sakatlık yaşadım. Artık her şey benim elimde. Hocamız bana olan samimiyetini gösterdi. Benimle sürekli konuşuyor, bana güvendiğini belli ediyor. Zaten bir oyuncunun en fazla isteyeceği şeylerden bir tanesi de budur. Ben de çalışıp takımdaki yerimi bulmaya çalışacağım. Hak edersem, mutlaka ki hocamız bana şans verecektir" derken; hangi mevkide oynayacağının önemli olmadığını belirtti ve "Fenerbahçe’nin yararına olduktan sonra, başarılar kazanacaksak, benim nerede oynadığım hiç önemli değil. Hocamız bana güvenip sahaya koyarsa, forvet arkası olsun, kanatlarda olsun, herhangi bir yerde olsun yardımcı olmak için elimden geleni yaparım" dedi.

Yeni transferleri de değerlendiren Deivid, "İyi analiz edilmiş ve iyi şekilde yerlerine konulmuş transferler. Şu ana kadar antrenmanlarda bu oyuncular çok iyi performans sergiliyor. Takımımıza çok yararlı olacak, çok kaliteli oyuncular. Umuyorum ki bu sezon bütün takım arkadaşlarımla birlikte, yeni gelen transferlerle birlikte başarılar kazanacağız. 3 sezondur şampiyon olamıyoruz ve bunu daha fazla geciktiremeyiz. Çünkü büyük takımlar bunlara alışkın değillerdir. Bu yüzden ben ve arkadaşlarım ne gerekiyorsa yapacağız. Hem hocamıza yardımcı olacağız hem de camiamızın beklediği şampiyonlukları, başarıları getireceğiz" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!