Her yerde derbi var

Güncelleme Tarihi:

Her yerde derbi var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 23:41

Avrupa liglerinde bu hafta birbirinden çekişmeli maçlar seyircileri bekliyor.

Haberin Devamı

İlk olarak bugün 21.30’da Bundesliga’da Schalke sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Yarın ise Süper Lig’de Beşiktaş-G.Saray mücadelesi 19.00’da oynanacak. Ayrıca İngiltere’de 147. Manchester derbisi yapılacak. Manchester City ile Manchester United 18.00’de kozlarını paylaşacak.

KARDEŞLER RAKİP OLACAK

Almanya Bundesliga 1’de ise bugün haftanın maçında Boateng Kardeşler karşı karşıya gelecek. Müthiş heyecan yarın da sürecek. İngiltere’nin Manchester kentinde Manchester City ile Manchester United kozlarını paylaşıyor.

İTALYA’DA DEV KAPIŞMA

BU haftanın hiç kuşkusuz en önemli derbisi Roma ile Lazio arasında oynanacak. Resmi maçlarda toplam 158 kez karşı karşıya gelen takımlar arasındaki rekabette, Roma 57 maçı kazanırken, 43 karşılaşmadan Lazio galip ayrıldı. Bu iki takım arasında oynanan maçlar dünya futbolunun en ateşli derbilerinin başında geliyor. İtalya’da ayrıca 21.45’te Milan-Napoli mücadelesi de var.

IBRA-FALCAO KAPIŞMASI

FRANSA’da PSG ve Monaco da yarın kozlarını paylaşacak. PSG’de Ibrahimoviç, Thiago Silva, Cavani gibi yıldızlar Moutinho, Falcao, Abidal’a karşı oynayacak. İki takım da sezona iyi başladı. Ev sahibi PSG rakibine sezonun ilk mağlubiyetini tattırmak istiyor. Bir başka derbi de Moskova’da... CSKA Moskova, Rusya’da muhalefetin, halkın takımı Spartak Moskova ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!