Her yaştan sanatçı bu müzikalde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Her yaştan sanatçı bu müzikalde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:19

Her yaştan sanatçı bu müzikalde buluştu

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde sahne alan, yaşları 7'den 45'e kadar değişen amatör ve profesyonel sanatçıların oluşturduğu Karya Barok grubu 'Damdaki Kemancı' ve 'Lüküs Hayat' isimli müzikal gösteri ile hem kulakların pasını sildi hem dans gösterileriyle büyük alkış aldı.

Karya Barok müzik grubu Bodrum Marmara Koleji Konser Salonu'nda müzikal gösteri sundu. Mazzosopranolar Gülderen Erdoğmuş, Esen Demirci Deveci, soprano Selin Solu, kontrtenorler Kaan Buldular, Nuri Harun Ateş, piyanist Nurser Ugan ünlü besteciler Cole Porter, Kurt Weill, Andrew L. Weber, George Gershwin, John Kander, Haron Arlen, J. Bock, L. Bernstein, A.Hamilton ve Cemal Reşit Rey'in eserlerini sundu. Genç yetenek ve Karsanat Müzik Stüdyosu öğrencilerinden Selin Solu da ilk sahnesinde başarılı bir performans sergiledi.

Sanatçılar ile birlikte 25 öğrenci ve amatör tiyatrocunun sahneye koyduğu Damdaki Kemancı ve Lüküs Hayat eserlerindeki kostümlerle sahnelenen oyun profesyonel gösterileri aratmadı. Yaklaşık 600 sanatseverin izlediği gecede sahneye çıkan 7 yaş grubu dansçılar sanatseverlerden dakikalarca alkış aldı. Tüm sanatçılara çiçek yerine, Bodrum mandalina lokumu ve kolonyası verildi. Dernek yönetim kurulu üyesi Rezzan Şebin "Bodrum'da isteyerek veya istemeden de olsa tüm yerel değerlerimizi yavaş yavaş kaybediyoruz. O nedenledir ki bu kez sanatçılarımıza teşekkürlerimizi, mandalina lokumu ve kolonyası ile ediyoruz" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)

Fotoğraf



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!