Her Şey Aşktan oyuncuları kimdir? Konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

Her Şey Aşktan oyuncuları kimdir Konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 16:20

Her Şey Aşktan filminin oyuncuları ve kadrosu, seyircilerin merakına neden oldu. İlişkisinde yediği darbe sonrası evlilik hazırlıklarından kopan Pelin (Hande Doğandemir), yaşadı sıkıntıları bertaraf edebilmek için bir rock davulcusu olan Burak'a (Şükrü Özyıldız) yanaşmıştır. İşte, farklı hikayesiyle dikkat çeken Her Şey Aşktan filmi oyuncuları ve konusu

Haberin Devamı

Her Şey Aşktan filmi oyuncuları, filmi izleyen seyirciler tarafından sorgulanmaya başlandı. Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir, Mithat Can Özer ve Hakan Meriçliler'in rol aldığı Her Şey Aşktan, oyuncu kadrosu dışında konusu ile de dikkat çekiyor. İşte, film hakkında detaylı bilgiler

HER ŞEY AŞKTAN OYUNCULARI KİMLERDİR?

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ (BURAK)

Şükrü Özyıldız; 18 Şubat 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Annesi Rum, babası ise Karadenizli’dir. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanıp, İstanbul’da bir yıl okuduktan sonra yeniden sınava girerek, Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmusla Portekiz’e gitmiştir.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız; hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir. Yurtdışında oyunculukla ilgili bir workshopa katılan genç oyuncu bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Haberin Devamı

Birçok tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 Yılında “Derin Sular” adlı dizide görülmüştür.

2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış daha sonra ise 2013 yılında da ilk sinema filmi Neva da başrol oynamıştır.

2014-2015 yılında Şeref Meselesi dizisinde Emir karakterini canlandırmıştı.

2015'te, Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Eren karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında Show tv de yayınlanan Kış Güneşi adlı dizide Efe-Mete karakterlerini canlandırdı. Dizi düşük reytinglerden dolayı 18.bölümde final yapmıştır.

HANDE DOĞANDEMİR (PELİN)

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü Mezunudur. İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışmıştır. Ortaokul ve Lisede Fransızca Eğitim Görmüştür. Üniversitede Son Sınıfta Erasmus ile Fransa'nın Lille Şehrinde Okudu.Televizyon ve İletişim Sosyolojisi Üzerinde Çalışma Yaparken Kamera Arkasında Çalışmaya Başladı ve Kamera Arkasında Çalıştıktan Sonra Oyunculuğa Başladı. Oyunculukla Birlikte TRT'de Sunuculuk Yaptı.

Haberin Devamı

MİTHAT CAN ÖZER (İLKER)

Annesi Sezen Aksu ve babası iş adamı Sinan Özer'dir. Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Annesi Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... albümünde söz ve müziği Mithat Can Özer'e ait "Tören" şarkısına da yer vermiştir. Yine ikili Yeni ve Yeni Kalanlar teklisinin aynı ismi taşıyan şarkısının söz ve müziği birlikte yazmıştır. 2016 Temmuz ayında çekimlerine başlanan, Şükrü Avşar ve Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı ''Her Şey Aşktan'' filminde rol aldı. Bu film, Mithat Can Özer'in ilk oyunculuk deneyimi olmuştur. 2016'nın ekim ayında 10 şarkıdan oluşan ilk albümü " Aşk Mevsimi"ni dinleyiciye sunmuştur.

BAKMADAN GEÇME!