Her şey anneler için

Güncelleme Tarihi:

Her şey anneler için
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 01:51

Anneler Günü’nde belediyeler ve siyasiler de anlamlı etkinliklere imza atarak, anneleri mutlu etti.

Haberin Devamı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak huzurevlerinde kalan yaşlıları ziyaret etti. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök Etimesgut’taki Roman mahallesine gitti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise bu özel günde, ilçeye kazandırdıkları merkezlerin açılışını yaparken, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay de annelerle tekneye binip, Mogan turu attı.

MUCİZELER YARATIYORLAR

* CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, karanfillerle Etimesgut’taki bir Roman mahallesine ziyaret edip, kadınların anneler gününü kutladı. Gök, “Bu vatandaşlarımız da anne. Kağıt toplayarak, mendil satarak adeta mucizeler yaratıyorlar” dedi. Gök, daha sonra annelere hediyelerini verdi.

KARANFİL HEDİYE ETTİ

* Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, beraberindeki milletvekili adayları ile birlikte Seyranbağları Huzurevi’ni ziyaret etti. Çetinkaya, huzurevinde kalan yaşlılara karanfil hediye edip, sohbet etti.

Haberin Devamı

ZÜBEYDE HANIM’IN ADI VERİLDİ

* Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ostim Mahallesi’ne yaptıkları parkın açılışı gerçekleştirdi. Anneler Günü’nde açılan parka Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ismi verildi. Yaşar, “Sevginin, şefkatin, sabrın eşsiz timsalleri olan tüm annelerimizin, anneler günü kutluyorum” dedi.

TEKNEYLE MOGAN TURU ATTILAR

* Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da şehit anneleri ve yakınlarıyla kahvaltı ettikten sonra, Göktürk Gezi teknesinde annelerle, Mogan turu attı.

HER ŞEY KADINLAR İÇİN

* Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Anneler Günü’nde anlamlı bir açılış yaparak, Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi’ni hizmete sundu. Başkan Akgül, “Çocuklara, gençlere ve en önemlisi kadınlara yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!