Her ses bir nefes

Sanat ve moda dünyasından 59 ünlü kadın, Polisan Boya’nın “Her Ses Bir Nefes 2” adlı sosyal sorumluluk projesi için gönüllü olarak objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Proje için poz verenler arasında Ivana Sert, Nalan Aksoy ve Zeynep Tunuslu da vardı. Proje kapsamında çekilen fotoğraflar, Genç Kız Sığınma Evi Derneği Danışma Merkezi ve Genç Kız Sığınakları’nın kapasitelerinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine katkı sağlamak amacıyla 7- 30 Mart günleri arasında Aqua Florya AVM’de sergilenecek.

Ayça İnci, Ayşenur Yazıcı, Hande Subaşı,
Oya Aydoğan, Suzan Kardeş ve Zeynep Man-
sur’un da aralarında olduğu 59 ünlü kadın, proje için Hakan Yüksel’e poz verdi.

Foto şipşak

Nurettin Hasman’ın Güliz Onursal’la evliliğinden olan ikiz kızlarından fotoğrafçı Merve Hasman, Skyturk360’ta “Şipşak” adlı bir program hazırlayıp sunmaya başladı. Programı için ünlü fotoğrafçıların setlerine giren Hasman, moda, yemek, doğa, portre ve daha pek çok farklı alanda uzmanlaşmış fotoğrafçıların çalışmalarını yerinde izliyor ve gördüklerini de her cumartesi 20.15’te izleyicilerine aktarıyor.

Haberin Devamı

Çocuklar tohum ekti

Ülker’in çocuk markası Ülker Smartt’ın doğa temalı etkinliği, Türkiye’nin altı ilini gezdikten sonra İstanbul’a geldi. Bugs Bunny ve arkadaşlarının katıldığı “Ülker Smartt’la büyüyor, doğayı büyütüyorum” etkinliği, ünlü anneler ve çocuklarını bir araya getirdi. Ekinlikte saksılara tohum kartları eken çocuklar, keyifli bir gün geçirdi.

Yazarın Tüm Yazıları