HER MAÇ FİNAL!

Güncelleme Tarihi:

HER MAÇ FİNAL
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 09:56

Şampiyonluk virajına girildi, artık her maç final... Avantaj 2 puan önde giden, 3. yıldız peşindeki Beşiktaş’ta ama arkasından çok istikrarlı bir şekilde gelen Başakşehir’i de hesap dışında tutmak mümkün değil. 

Haberin Devamı

Galatasaray ve hatta Fenerbahçe de son haftada aldıkları sonuçlarla tekrar havaya girdi. Onlara şampiyonluk belki uzak ama 2 dev de sonuna kadar Şampiyonlar Ligi’ni kovalayacak, son 10 maç heyecan fırtınasına sahne olacak.
Süper Lig’de sezonun kader haftalarına girildi, 10’dan geri saymaya başladık. Sadece şampiyonluk değil, Avrupa bileti ve kümede kalma mücadelesi de olduğu için her hafta birbirinden sürpriz sonuçlar ortaya çıkıyor, sonuçları önceden kestirmek mümkün olmuyor. Mutlu son için son şampiyon Beşiktaş, Kayserispor beraberliğine rağmen 2 puanlık bir avantaja sahip. Kartal en az kayıpla uçmak, 3. yıldızı formasına takmakta çok kararlı. Fakat arkasında Başakşehir gibi sezon başından bu yana istikrarlı şekilde yoluna devam eden, bir tarih yazmak isteyen bir rakibi var. İki takımın da fikstürü kolay değil ama 4 hafta sonra karşı karşıya gelecekleri 90 dakika tam bir final.

Haberin Devamı

Her ne kadar çok yara aldıysa da hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’nin de sezona dair umutları bitmiş değil. En azından Şampiyonlar Ligi biletini kovalayan 2 devin gözü rakiplerinin yaşayacağı kayıplarda. Nitekim üst üste gelen iyi sonuçlar da her iki camiayı havaya soktu. Kısacası fikstürün ellerden düşmeyeceği, akıl oyunlarının hep süreceği bir 10 hafta bizi bekliyor.

Beşiktaş'ın kalan maçları: 
1- Antalyaspor (d)
2- Gençlerbirliği
3- Trabzonspor (d)
4- Adanaspor
5- Başakşehir (d)
6- Fenerbahçe
7- Bursaspor (d)
8- Kasımpaşa
9- Gaziantepspor (d)
10- Osmanlıspor

Başakşehir'in kalan maçları:
1- Karabükspor
2- Akhisar Belediyespor (d)
3- Galatasaray 
4- Rizespor (d)
5- Beşiktaş
6- Antalyaspor (d)
7- Gençlerbirliği
8- Trabzonspor (d)
9- Adanaspor
10- Kayserispor (d)

Galatasaray'ın kalan maçları:
1- Trabzonspor (d)
2- Adanaspor
3- Başakşehir (d)
4- Fenerbahçe
5- Bursaspor (d)
6- Kasımpaşa
7- Gaziantepspor (d)
8- Osmanlıspor
9- Alanyaspor (d)
10- Konyaspor

Fenerbahçe'nin kalan maçları:
1- Konyaspor
2- Karabükspor (d)
3- Akhisar Belediyespor
4- Galatasaray (d)
5- Rizespor
6- Beşiktaş (d)
7- Antalyaspor
8- Gençlerbirliği (d)
9- Trabzonspor
10- Adanaspor (d)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!