Her katı farklı tarz

Güncelleme Tarihi:

Her katı farklı tarz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 17:12

InStyle Home ekibi, bu ay Didem-İzzet Antebi çiftinin Emirgan’daki villasının kapısını çaldı. Didem Antebi, kızları Mila ile birlikte yaşadıkları bu villanın her katını farklı tarzda dekore ettirdiklerini, evde şıklığı ve konforu bir arada görmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Didem ve İzzet Antebi, emlakçı kanalıyla buldukları Emirgan’daki villaya 2008 yılında taşınmışlar. Didem Antebi, eşinin şu an yaşadıkları sokakta büyümüş olmasının ev seçiminde önemli rol oynadığını anlatarak söze başlıyor. Bu sırada kurduğu stil danışmanlığı ajansının saç-makyaj ekibi de iş başında ve evde buram buram vanilya kokusu hakim....
“Emirgan’ı zaten semt olarak ben de çok seviyordum. Koruya ve şehir merkezine yakın oluşu, buranın en büyük avantajları. Ayrıca şehirden uzak sayfiye havası veriyor bu semt insana” diye anlatıyor Antebi.
Yaklaşan yılbaşı için Tepe Home’dan gelen çam ağacı, salonlarına o gün kuruluyor, birazdan süslenme aşaması başlayacak. Bu işe en çok okuldan eve döndüğünde kızı Mila (4) sevinecek.
Yılbaşını, ona yeni başlangıçları ve ertelenen kararları tekrar gözden geçirme fırsatı verdiği için sevdiğini söylüyor Antebi. Güzel dileklerle başlanan yeni yılda, tabii ki sağlık onun listesinin de en başında geliyor. Antebi, 2014’ü istediği gibi tamamlamış gözüküyor. Çünkü hem uzun zamandır hayalini kurduğu; kişi ve kurumlara özel styling hizmeti veren İcon 34 ajansını kurdu hem de Mila’ya bir erkek kardeş vermeye hazırlanıyor: “Kendi adıma iyi hatırlanacak bir yıldı. Ayrıca evde hep ertelenen dekorasyon işleri de tamamlandı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!