Her hafta daha daha iyiye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Her hafta daha daha iyiye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 22:52

Yeni bir takım olduklarını söyleyen F.Bahçe Teknik Direktörü, maç kondisyonu eksikleri olduğunu kabul ederken, “Haftalar ilerledikçe çıkışımız sürecek. Ajax ve G.Saray maçlarında iyiydik, daha iyi olacağız” dedi.

Haberin Devamı

ELEŞTİRİLERİN odağında olan Fenerbahçe teknik direktörü Pereira’dan savunma geldi. Tecrübeli teknik adam Ajax ve Galatasaray karşılaşmalarında çok iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, “Fenerbahçe yeni kurulmuş bir takım. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ajax ve Galatasaray maçında oynadığımız iyi futbolu ve yükselişimizi herkes gördü. Ajax maçını kazandık. Galatasaray maçında son anlarda puan kaybettik. Eğer bu maçı alsaydık farklı şeyler konuşulacaktı. Skora göre konuşuluyor. Skorlar iyi oldu mu her şey iyi, kötü oldu mu her şey kötü” dedi.

KONDİSYONUMUZ EKSİK

Maçların ikinci devresindeki düşüşleri için de konuşan Pereira şöyle devam etti:
“Oyunun ilerleyen bölümlerinde düşüş yaşadığımız doğru. Bu maç kondisyonu ile ilgili bir durum. Haftalar ilerledikçe bu durum değişecek ve ikinci devrelerde de oyunun hakimi olacağız. Fenerbahçe her geçen hafta daha iyi olacak. Maç oynadıkça daha da güçleneceğiz. Bu sıkıntıları da yaşamayacağız. Bu takım şampiyon olacak” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!