Her gün yüzlerce Türk evlenme teklif ediyor

Güncelleme Tarihi:

Her gün yüzlerce Türk evlenme teklif ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 00:00

Cinsel deneyimlerini anlattığı ilk kitabıyla büyük ses getiren Melissa P., ikinci kez İstanbul’daydı. Kasım ayında çıkan "Yusufçuk Gece Gelir" adlı kitabını imzalayan Melissa P., ilginç açıklamalarda bulundu.

Erotizmin sınırlarını zorlayan "Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi" adlı ilk kitabıyla tüm dünyada büyük ses getiren, Katolik dünyası ve Vatikan’ı karşısına alan İtalyan yazar Melissa P., ikinci kitabı "Yusufçuk Gece Gelir"in imza günü için İstanbul’daydı. Beyoğlu ve Cevahir Alışveriş Merkezi D&R mağazalarında okurlarıyla buluşan 21 yaşındaki genç yazar, kitaplarını imzalarken okuyucularının şaşkın ve meraklı bakışlarına hedef oldu. Kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu söyleyen Melissa P., "Beğenilmek, insanların bana ilgi duyması ve şöhret olmak benim için tarifi imkansız bir mutluluk. İstanbul’a annem Francesca Marano ile birlikte geldik ve daha önce de geldiğim için İstanbul’u az da olsa öğrendim" dedi.

Evet kürtaj oldum

Mart ayında İtalya’daki kürtaj yasağıyla ilgili olan üçüncü kitabını çıkartacak olan Melissa P., "Üçüncü kitabım için hazırlıklarımın sonuna geldim. İtalya’da kürtaj yasaklandı; ben de kitabımın konusunu kürtaj ve kürtajın yasaklanmasına ayırdım. Yazdığım iki kitap da çok büyük ilgi gördü. Fakat üçüncü kitabın ilgi görüp görmeyeceğini bilmiyorum" dedi. Genç yazar, "Hiç kürtaj oldunuz mu?" sorusuna da "Evet" cevabı verdi.

Oyuncu olmayı düşünmedim

İlk kitabı "Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi"nin İtalya’da sinema filmi haline getirildiğini belirten Melissa P., "Aralık ayında İtalya’da vizyona giren sinema filminde bana da rol teklif ettiler, ama oyuncu olmayı hiçbir zaman düşünmedim. Dolayısıyla teklifi hemen geri çevirdim. Ben hayatımı kitap yazarak yani yazar olarak kazanmak istiyorum. Başka iş yapmak da istemiyorum" dedi.

Ateistim işime bakıyorum

Melissa P., Katolik dünyasının ve Vatikan’ın kitaplarına gösterdiği tepkiyi umursamadığını şu sözlerle anlattı: "Bu kadar yoğun ve büyük bir tepki alacağımı açıkçası düşünmüyordum. Ama bu tepkiler benim için hiçbir şey ifade etmiyor ve hiçbir şey hissettirmiyor. Yani kısaca beni ilgilendirmiyor. Ben bir ateistim ve sadece işime bakıyorum. İyi bir yazar olmak için çok çalışıp, çok şey öğrenmek istiyorum" dedi.

Türk erkeklerle vakit geçirmek ilginç olur

Kitaplarının yayıncısı olan Thomas ile birlikte olduğunu ifade eden Melissa P., Türk erkekleri hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Bana ilgi duyan Türk erkeklerinden her gün mail yoluyla yüzlerce evlenme teklifi alıyorum. Fakat benim evlenmek gibi bir düşüncem yok ve bir sevgilim var. Aslında Türk erkeklerini iyi tanıdığım söylenemez, ama onlarla tanışarak vakit geçirmek benim için çok ilginç olur diye düşünüyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!