Her gün yemek pişiriyorum

Güncelleme Tarihi:

Her gün yemek pişiriyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2009 14:55

Mango’nun 2010 Sonbahar/Kış kampanyasının imaj yüzü olan Scarlett Johansson, Hello! dergisine konuştu. Hakkında merak edilen sorulara yanıt veren yıldız, “İkon statüsüne ancak öldükten sonra ulaşılabildiğini düşünürdüm. Asla birileri için model kişi olmayı düşlememiştim” dedi.

Haberin Devamı

Daha önce Mango için imaj rolünü üstlenmiş kadınları biliyorsun; Claudia Schiffer, Milla Jovovich, Naomi Campbell ve en son olarak Penelope Cruz... Bunun parçası olmak nasıl bir şey?

- Markayı temsil etmiş olan kadınların tümü seksi, güçlü karaktere ve bağımsız kadın olma özelliğine sahip. Bu kadınların bulunduğu bir grupta yer almak  çok hoş.

Los Angeles’ta Mario Sorrenti ve Mango ekibi ile yapılan çekim nasıldı?

- Harikaydı. Çekimleri Los Angeles’ta yaptık ve keyifliydi.     

Kıyafetlerle aran nasıldır?

- Her zaman modayı sevdim. Hem günlük hem de iş hayatımda kıyafetlerle iç içeyim.

 Kesinlikle vazgeçemeyeceğin en önemli üç giysin hangileri?

- Yüksek belli siyah bir pantolon, gri bir hırka ve oldukça yumuşak bir tişört.

 Çantanda her zaman ne bulunur?

Haberin Devamı

- Bir sürü nemlendirici ve dudak parlatıcısı taşırım. 

Senin için bir anlamı olan kıyafetin var mı?

- Annemin henüz 16’sındayken giymiş olduğu montu... Farklı denim renklerinden bir araya getirilmiş olan bir çeşit parçalı denim mont. Bu mont bir şekilde onun gençliğini temsil ediyor.

HER GÜN YEMEK PİŞİRİRİM

Güzellik ve sağlık sırların neler? Nasıl formda kalıyorsun?   

- Güzellik ve sağlıkla ilgili sürekli uyguladığım bir rutin yok. Çok fazla su içerim, bu bana annemin her zaman söylediği bir şeydi. Egzersiz yapmaya çalışıyorum. Ağırlık kaldırıyorum, yoga, egzersiz türü pilates yapıyorum.

Uzun bir çalışma günü sonrasında nasıl rahatlıyorsun?

- Yemek yaparım. Özellikle çalıştıktan sonra seni tekrar normal hayata döndürüyor.

Dünyanın en güzel kadınlarından birisin ve pek çok kişi için bir ikon konumundasın. Bu konuda ne düşünüyorsun?

- İkon statüsüne ancak öldükten sonra ulaşılabildiğini düşünürdüm! Asla birileri için model kişi olmayı düşlememiştim ancak tabii ki küçük bir kız olduğum yıllardan bugüne kadar her zaman ne olmak istediğimi biliyordum. Ve başarılı bir aktris olma hayalime ulaştım. Sürekli çalışan bir aktris olmak da sanırım beni gençler için bir model kişiliğe dönüştürdü. Bilmiyorum, eğer ikondan kastettiğin buysa, bu beni gururlandırıyor ve kendimce belirlediğim bazı hedeflere ulaşmış olduğum anlamına geliyor.

Haberin Devamı

ALBÜMÜM EYLÜLDE ÇIKACAK

 Şu anda hangi projeler üzerinde çalışıyorsun?

- “Iron Man 2”nin çekimlerini yeni bitirdim, film gelecek yaz piyasaya sürülecek. Bir süre dinleneceğim, ve bir sonraki işim için hazırlanacağım.

Müzik projelerin ne durumda?

- Pete Yorn’la yaptığım albüm eylülde piyasaya sürülecek. Albümün ismi “Break Up” ve bunu iki yıl önce kaydetmiştim. Aslında “Waits” cover albümünden de önce. Bu aşamada insanların bunu nasıl karşıladıklarını görmeye can atıyorum. Serge ve Brigitte’ten ilham almış düetler var. Sekiz orijinal şarkı ve bir Chris Bell şarkısı cover’ı var, bakalım nasıl olacak...

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!