Her gün 2 maç izler

Güncelleme Tarihi:

Her gün 2 maç izler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

Bu akşam Avrupa Ligi’nin yarı final rövanş mücadelesinde düdük çalacak Cüneyt Çakır futbolla yatıp kalkıyor.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde İngiltere’nin Fulham ile Almanya’nın Hamburg takımları arasında bu akşam oynanacak yarı final rövanş maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Londra’nın Craven Cottage Stadı’nda yapılacak karşılaşmada Çakır’ın yardımcılığını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Halis Özkahya maçın dördüncü hakemi olacak. Ayrıca, Hüseyin Göçek ve Bülent Yıldırım da ek yardımcı hakem olarak görev alacak.
Çok hızlı yükseldi
2010 yılı başından itibaren, elit hakem kategorisinden sonraki en üst klasman olan 1. kategoride yer alan en iyi 28 hakem arasında bulunan Çakır, futbola olan aşırı ilgisi, sevgisi ve çalışkanlığı ile başarı merdivenlerini hızla tırmandı.
Eski ünlü hakemlerden Serdar Çakır’ın oğlu olan Cüneyt Çakır, kendisine hedef olarak da Şampiyonlar Ligi final maçını seçti.
Henüz 34 yaşında
Henüz 34 yaşında olan Çakır, idmanlardan ve maçlardan arta kalan zamanında yine futbol ile ilgileniyor. Her gün televizyondan en az iki maçı canlı ya da banttan izliyor. Öyle ki, Avrupa’daki tüm futbolcuların özelliklerini yakından biliyor. Dünyanın önde gelen tüm hakemleri ile de sürekli iletişim halinde oluyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’ne yükselmesine az kaldı

UEFA hakem listesinin “Premier Development” kategorisinden Aralık 2009’da bir üst kategori olan “Premier”e yükselen Çakır, hem genç yaşı hem de yönettiği maçlarda aldığı yüksek notlarla göze çarpıyor. Avrupa’da 8.3’ten düşük notu bulunmayan Çakır, eğer Fulham-Hamburg maçında da başarılı performans sergilerse, önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi grup maçlarında görev alabilecek. O performansına göre de 2011 yılında, en üst seviye olan “Elite” bölümüne geçecek.

Stephen King hayranı

CÜNEYT Çakır, kitap okumayı çok seviyor. Favorisi ise gerilim öykülerinin ustası Stephen King. Hikmet Temel Akarsu’yu da çok beğeniyor. Rock müziğin popüler gruplarından olan Cranberries ve Manowar’dan ise hiç vazgeçmiyor. İktisat Fakültesi mezunu olan Çakır, sigortacılık da yapıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!