Her an evlenebilirim

Güncelleme Tarihi:

Her an evlenebilirim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hande Ataizi, ‘Her an aşık olabilirim.Bu şimdilik belli değil ama her an evlenebilirim de’ diyor.

Hande Ataizi, sosyete dünyasının bir numaralı dergisi Klips'in, mayıs sayısına şok açıklamalarda bulundu. Aşk, evlilik ve seks üzerine konuşan sanatçı, ‘‘Her an aşık olabilirim. Bu şimdilik belli değil ama hemen evlenebilirim de’’ dedi.

Şöhrete giden yolun ilk etapta soyunmaktan geçtiğini itiraf eden sanatçı, tüm ünlülerin önce soyunduğunu, daha sonra yeteneklerini ortaya koyduklarını belirtti. Ataizi, ‘‘Evet ben de soyundum, hem de çırılçıplak. Ama ruhumu kimse soyamadı. Ayrıca oyunculuk potansiyelim olmasaydı bugün buralarda olamazdım. Üstelik her soyunan da meşhur olurdu’’ dedi.

‘‘Ben bir aşk kadınıyım. Bende olmayan ve güzel olan her şey beni çeker’’ diyen Ataizi, aşksız yaşayamayacağını her fırsatta dile getiriyor. Bir zamanlar çırılçıplak soyunan sanatçı, sekste sınır tanımıyor. Seksin ilkel, içsel ve hayvani duyguları içerdiğini belirten Ataizi, ‘‘Sekste bu nedenle sınır tanıyamıyorum. Ben sekste sınır koyamıyorum’’ dedi.

Şöhrete giden yol soyunmaktan geçiyor

Hande Ataizi, ‘‘Ben bir aşk kadınıyım. Bende olmayan ve güzel olan her şey beni çeker’ diyor. Şöhrete giden yolun ilk etapta soyunmaktan geçtiğini söyleyen Hande Ataizi sözlerini şöyle sürdürüyor, ‘Evet ben de soyundum, hem de çırılçıplak. Ama ruhumu kimse soyamadı. Ayrıca oyunculuk potansiyelim olmasa burada olmazdım...’

KLİPS DOPDOLU

Klips bu ay yine birbirinden güzel haberlerle dopdolu. Celal Çapa'nın oğlu Emre çapkınlık yaparken babasına yakalandı... Sosyetik ressam Emre Ertürk, Amerika'da Türk Hamamı'nı tanıtıyor... Şakir Eczacıbaşı ve asistanı arasındaki samimi pozlar şaşırttı... Murat Bilican'dan olay yaratacak açıklamalar... Sakıp Sabancı'nın Miami'deki tatlı kaçamağı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!