Hepsiburada, Çanakkale’nin karne hediyesi tercihlerini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Hepsiburada, Çanakkale’nin karne hediyesi tercihlerini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 11:58

Hepsiburada, Çanakkale’nin karne hediyesi tercihlerini açıkladı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE, (DHA)- HEPSİBURADA, yıl boyu yorulan öğrenciler için ilgi ve hobi alanlarına göre çeşitli hediye alternatifleri sunuyor. Karne dönemi alışveriş trendlerini inceleyen Hepsiburada, Çanakkaleli velilerin ve öğrencilerin hediye tercihlerini ortaya koydu.

Çanakkaleli veliler ve öğrencilerin hediye tercihlerini inceleyen Hepsiburada, dikkat çekici veriler açıkladı.

GİYİM KATEGORİSİ İKİ KAT ARTIŞ GÖSTERDİ

Çanakkale bu sene en çok giyim, ardından anne-çocuk, son olarak da telefon kategorisine yoğun ilgi gösterdi. Geçen yıla oranla iki kat artış gösteren giyim kategorisi, velilerin ilk tercihi oldu. Anneler çocuklarına en çok oyuncak alırken, babalar tercihini elektronik ürünlerden yana kullandı. 18-24 yaş aralığı en çok telefon ve giyim kategorisini tercih ederken, en çok 30-35 yaş aralığının ilgi gösterdiği oyuncak kategorisinde; akülü araçlar, bisiklet, scooter, patenler, kumandalı arabalar ve pelüş oyuncaklar ilgi gördü. Bozcaada, Gelibolu ve Merkez en çok giyim kategorisinden alışveriş yaparken, Ayvacık oyuncak kategorisini, Bayramiç ise kitap kategorisini tercih etti.

ÖĞRENCİLER İNDİRİMLİ FİYATLARDAN YARARLANABİLECEK

Hepsiburada teknolojiden uzak kalamayanlara bilgisayar, oyun ve oyun aksesuarları, kamera, fotoğraf makinesi, telefon gibi teknolojik ürünleri yüzde 50’ye varan avantajlı fiyatlarla sunuyor. Yaz boyunca ‘eğlenmeyi hak ediyorum’ diyenleri ise aktivite setleri, akülü araçlar, bahçe oyuncakları, müzik enstrümanları, yapı ve kutu oyuncaklarında yüzde 60’a varan indirimli fiyatlar bekliyor. Hepsiburada, tatilin keyfini dinlenerek çıkarmak isteyen öğrencilere seyahat çantaları, güneş gözlükleri, spor ürünleri, bisiklet, paten ve kaykay gibi seçenekleri yüzde 70’e varan indirimlerle sunuyor.

Hepsiburada aynı zamanda notebook alan müşterilerine, uzman dil öğretmenleriyle 15 yabancı dilden istediğini öğreten Gakademi Görüntülü Online Eğitim Platformu’nu hediye ediyor.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!