Hepsi yakalandı! Dev operasyonda 73 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Hepsi yakalandı Dev operasyonda 73 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 18:25

YALOVA’da, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 3 eğlence merkezine düzenlenen operasyonda,fuhuş yaptıkları ileri sürülen 26'sı yabancı uyruklu 31 kadın, iş yerlerinde müşteri olarak bulunan 28 erkek ile fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından 14 olmak üzere toplam 73 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptıkları istihbarat çalışması sonucuüç ayrı işyerinde erkeklere yabancı uyruklu kadınların pazarlandıkları ve bu kadınların taksilerle düzenli olarak getirilip götürüldükleri belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Yalovada 6 ayrı ev ve 3 ayrı işyerine operasyon gerçekleştirdi. Eş zamanlı yapılan operasyonlafuhuş yaptıkları ileri sürülen 26sı yabancı uyruklu 31 kadın, iş yerlerinde müşteri olarak bulunan 28 erkek ilefuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek suçlarından 14 olmak üzere toplam 73 kişi gözaltına alındı.

İşyerlerinde yapılan aramalarda ise bir ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 8 fişek, 3 kuru sıkı tabanca, 172 gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirilmdi. Ayrıca fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 3 bin 885 TL ile 3 bin 405 dolar’a el konuldu.73 kişi, emniyettekiişlemlerinin ardından Yalova Adliyesine çıkartıldı.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!