Hepsi doğru

Güncelleme Tarihi:

Hepsi doğru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2004 17:35

Sinema ve müzik dünyasının ünlü isimleri, zaman zaman verdikleri röportajlarda kendileriyle ilgili sırları ağızlarından kaçırıyorlar. İşte bunlardan bazıları...

Kızım kar görsün

Lisa Marie Presley’e babasından 150 milyon dolarlık bir servet ve ünlü bir soyadı miras kaldı. Elvis, Michael Jackson ve Nicolas Cage ile başından iki başarısız evlilik geçen Lisa Marie’nin her istediğini yaparmış. 4 yaşındayken babası onu alıp Utah’a götürmüş, baba kız 20 dakika kartopu oynadıktan sonra uçakla Los Angeles’taki evlerine dönmüşler.

Elvis Presley ve kızı Lisa Marie


Fidye için kaçırıldım

Meksikalı kadın ressam Frida Kahlo’yu beyazperdede canlandıran Latin güzeli, 80’li yılların başında fidye için kaçırılmış ve 9 saat sonra kurtarılmış.

Salma Hayek


Havada öptüm

Tom Cruise da zor bir çocukluğun ardından şöhret basamaklarını tırmananlardan. Çocukken babası evi terk etmiş. Cruise bir Fransız manastırında eğitim görmüş. Ünlü oyuncu, ‘hayatında yaptığın en ilginç şey’ sorusuna şu cevabı vermiş: ‘50. yaşgününde Annem Mary Lee ile paraşütle atladık, havadayken onu öpüp doğum gününü kutladım.’

Tom Cruise


Ben bir tavuktum

Oklahoma doğumlu, orta halli bir kamyon şoförünün oğlu olan Brad Pitt, ömrünün 4 yılını Missiouri Üniversitesi’nde gazetecilik eğitimi alarak geçirmiş. Birçok kez ‘en seksi erkek’ seçilen Brad Pitt, Hollywood’a geldiğinde para kazanmak için bir dizi önemsiz iş yapmış. Bunlardan biri çok ilginç. Brad Pitt, ‘El Poco Loco’ adlı bir dükkanın reklamını yapmak için saati 9 dolara bir tavuk kostümü giymiş. Limuzin şoförlüğü yapmak için yaptığı başvuru kabul edilince, ‘tüylerinden kurtulmuş’.

Brad Pitt


Külotlarımı ters giyerim

John Travolta, ‘Grease’ ve ‘Cumartesi Gecesi Ateşi’ filmleriyle dünya gençliğinin ilahı olduğu yıllarda verdiği bir röportajda kendiyle ilgili ilginç bir sırrı açıklamıştı. Travolta, etiketleri kesmesin diye iç çamaşırlarını tars giydiğini itiraf etmişti.

John Travolta


Botlarımdan vazgeçmem

Son dönemin en yakışıklı aktörlerinden olan Farrell’ın vazgeçemediği bir tutkusu var: Çöpe atsa bile kimsenin dönüp bakmayacağı botları. Genç oyuncu yıllardır giydiği bu botların uğuruna inanıyor ve filmlerinin gala gecesinde bile bu botları giymekten çekinmiyor.

Colin Farrell

Biri ağlardı biri bakardı

Röportajlarda ortaya çıkan ilginç bir ilişki de ‘sesi siyahi şarkıcılara benzeyen’ Michael Bolton ile siyahi şarkıcı Paula Abdul arasında. Abdul, bir soru üzerine küçükken bakıcılığını Bolton’un yaptığını itiraf etmişti.

Michael Bolton - Paula Abdul
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!