'HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, DAĞILDIK'

Güncelleme Tarihi:

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, DAĞILDIK
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 11:58

Son günlerde adından sıkça söz ettiren Türk indie-folk grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz, dağıldıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Gitar ve vokalde Kaan Boşnak, elektrik gitarda Engin Sevik, bas gitarda Burak Güngörmüş ve davulda Can Kalyoncu'dan grup, başta sadece genç bir şarkı yazarının video kamerayla kaydedip yayınladığı şarkılarından oluşan bir projeydi. Sonrasında insanların şarkılara yoğun ilgi göstermesi, projenin internette yüksek ses getirmesinin ardından Kaan Boşnak, grubun elektrik gitaristi Engin Sevik ile beraber güç birleştirme kararı aldı. Kemik kadrosu Kaan Boşnak ve Engin Sevik'ten oluşan Yüzyüzeyken Konuşuruz'un orkestrasında 3 yıllık sahne süreçlerinde birçok isim yer aldı.

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, DAĞILDIK

2013 Eylül'ünde yayınladıkları Evdekilere Selam albümü ile yayınlanmış eski şarkıları yeniden düzenleyerek dinleyicilerine sundular. Ardından gelen 'Otoban Sıcağı' albümü, 2014 Aralık'ında yayınlanmıştı.

Haberin Devamı

Grubun Facebook sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN, DAĞILDIK

"Grup içindeki anlaşmazlıklar bilmemneyler tarzı saçma açıklamalara gerek yok. Grubu bitirme kararını alma sebebimiz artık bir havası, bir özelliği kalmamış olması. Başladığı günden itibaren zaten çok fazla abartılmış bir projeydi, son yılda da iyice bir rock'nroll band'e dönüştü. Kimler bunun farkında ama bu beni rahatsız ediyor. Bir kişinin yaptığı projenin ötesine geçen durumlar oldu. Benim hayalim de elbette bu değildi. FAKAT yasal durumlardan dolayı, ayarlanmış ve duyurulmuş konserleri yapacağız çünkü hapse girmek istemiyoz. Ani kararlar alabiliyoruz ama hala biraz g.t korkumuz var. Hepimize geçmiş olsun."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!