Hepimiz Twiggy’yiz!

Uzun, gür ve kıvrık kirpiklerle...

Haberin Devamı

İlk kez Jean Paul Gaultier’nin defilesinde dikkat çeken “Twiggy”vari kirpikler, kıvrık ve özenle taranmış şekliyle sonradan Gucci’de karşımıza çıktı. Tasarımcıların 60’ların sıra dışı modeli Twiggy’nin tek tek ayrılmış görünümlü kirpiklerine gönderme yaptıkları sezonda, siz de bu neşeli oyunun bir parçası olmaya hazır mısınız?

Tasarımcıların pek çoğu bu sezon 60’ların sıra dışı modeli Twiggy’nin tek tek ayrılmış görünümlü kirpiklerini günümüze uyarladı. Bu nostaljik güzellik macerasında Gaultier ve Gucci başı çekse de yalnız değillerdi. Örneğin yoğun maskara uygulamasıyla adeta asker gibi yan yana dizilmiş kirpikleriyle, Veronique Leroy’un modelleri de o iki tasarımcının “kızlarından” pek farklı değildi.
Moschino ise bu oyuna rimelin alabildiğine ağırlaştırdığı kirpikleri bir de beyaz kalemle vurgulayarak dahil olmayı yeğledi.
Siz de sezonun fazlasıyla nostaljik bu trendini hem alt hem de üst kirpikleri maskarayla tek tek ayırarak uygulayabilirsiniz. Tabii, bu görünüme en az onun kadar özel bir kostüm gerektiğini de belirtelim. Ve tabii, meraklı ve alaycı bakışları umursamayacak cesaret!

Haberin Devamı

Göz altlarını ‘ışık’la doldurun

Göz altlarınızda oluşan çukur ve çökmelerden rahatsız mı oluyorsunuz? Daha genç bir ifadeye sahip olmak için ışık dolgusundan yardım alabilirsiniz...

Biz kadınların yüzünü genç ve çekici kılan en önemli noktalar, belirgin elmacık kemikleri ile dolgun göz altlarımız. Göz altı cildinin ince ve hassas olması, bu bölgede zaman içinde kırışıklıklara ve çökmelere yol açıyor. Ama ışık dolgusu olarak da adlandırılan yeni nesil dolgular, özellikle göz altındaki çizgilerde belirgin bir düzelme sağlıyor. Uygulamanın detaylarını Op.Dr. Esin Aksungur’dan öğrendik:
“Işık dolgusu kısa sürede uygulanıyor, üstelik sonucu anında gözlemlemek mümkün oluyor. Göz altındaki çizgilerin yanı sıra orta yüz bölgesindeki boşalmalarda da ışık dolgusu kullanılıyor. Dayanıklılık da bu dolgularda önemli bir avantaj...” Devamı güzellikhalleri.net’de...

Hem dolduruyor hem bakım yapıyor

Yeni nesil ışık dolgularının içlerinde çeşitli aminoasitler, antioksidanlar, çinko ve bakır gibi mineraller var. Bu mineraller sayesinde dolgular göz çevresi bakımı da yapıyor. Uzun dönemde bu alandaki cildin gençleşmesi, kollajen sentezini artırması gibi etkileri de bulunuyor.

Metalmania

Haberin Devamı

Makyaj artistlerinin son gözdesi metal tonları oldu. Metal fırtına podyumlardan sokağa doğru esmeye başladı.

Altın, gümüş ve bakır tonlarının hakim olduğu makyaj ürünleri, doğru kullanıldıkları takdirde ortaya göz kamaştırıcı yüzler çıkarıyor. Tabii, bu görünüm için makyaj çantalarınızda küçük değişikliklere ihtiyacınız olacak.
Örneğin, ihtişamlı bir görünüm için gümüş tonlarındaki farınızın ışıltılı pigmentlerini, allık fırçası kullanarak yüzünüze hafif dokunuşlarla yaymaya ne dersiniz? Bu basit uygulama, metalik dokusuyla heyecanlandırıyor, femme fatale etkisiyle baştan çıkarıyor. Altın tonları özellikle elmacık kemikleri, omuzlar, dekolte, kollar ve bacaklarda da hafif bir parlaklık yaratıyor.
Son dönemde kırmızı halıyı hatta sokakları bir virüs gibi saran bakır ise doğal ama aynı zamanda mistik görünümüyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Diyetin en eğlenceli hali

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konularında ulaşılabilir hizmetler sunan Diyetkolik.com, sağlıklı yaşama geçiş sürecini sıkıcı olmaktan çıkarıp daha kolay ve eğlenceli hale getiriyor. Kişilerinn ihtiyaç ve özelliklerine uygun diyet planı sunan Diyetkolik.com, fiziksel aktiviteyi artırmaya yönelik egzersiz planları öneriyor. Aynı hedeflere sahip diğer kullanıcılar ve siteye kayıtlı uzmanlarla iletişim kurma şansı tanıyor, sadece uzmanların görüş ve paylaşımlarına yer veriyor, mobil uygulama sayesinde kolay ulaşılabiliyor ve sosyal medyanın sürükleyici gücünden faydalanıyor. Bir göz atın derim...

Annelere özel

Tekin Acar Cosmetics, geniş ürün gamı, eğlenceli ve farklı ürünleri, uygun fiyatlarıyla Anneler Günü’nde de ilk tercih edilen hediye noktalarından biri.

Haberin Devamı

Tekin Acar Cosmetics’in 1–12 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Anneler Günü kampanyası kapsamında, lüks markaların ürünleri annelere çok özel fiyatlarla sunuluyor. Kampanya, farklı hediye alternatiflerini kapsıyor.  Anneler gününe özel; 192 TL değerindeki Estee Lauder Revitalizing Supreme Starter Kit, 79 TL... 165 TL değerindeki Clinique High Impact Set ise Tekin Acar Cosmetics’e özel 52 TL. Lancome La Vie Est Belle’in 144 TL değerindeki parfüm seti ise 89 TL’den satışta...

EDİTÖRDEN...

Stil sahibi İtalyan

Salvatore Ferragamo, Signorina ile zarafeti yeniden tanımlıyor. Koku, yasemin ve pannacota’nın birleşiminden oluşuyor. İtalyanca’da “genç kadın” anlamına gelen “Signorina” aynı zamanda şık, canlı ve stil sahibi İtalyan kadınının sembolü.

Haberin Devamı


Gizem ve cazibe
Costume National’den çok özel bir parfüm: Scent Intense... Yoğun, çarpıcı ve modern bu koku, içeriğindeki amber ile gizemi ve cazibeyi yansıtıyor, güç ile dişiliği birleştiriyor.  Üçlü parfüm serisinden kişilikli, özgüvenli kadının tercih ettiği Scent Intense, amber ve yaseminin büyülü birleşiminden oluşuyor.

Melodilerin kucaklaşması
Dünyanın en eski oyunu baştan çıkarma, kadınsı ruhuyla yeniden tanımlanıyor. Bu oyunda kadın zeki bir dokunuş ve “Quizas, Quizas, Quizas...”ın melodisiyle kucaklaşıyor. Yüksek kaliteli içeriklerin büyüleyici seçimiyle duyguları esir alıyor. Hareketli, güçlü ve tutkulu hisler sunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları